≫ 

Sa Brenom u Sofiji: Zavirite iza scene, ovo su momenti koje nikada niste mogli da vidite (VIDEO)

Nakon 28 godina Brena je ponovo Bugare bacila pod noge

  • 1

Folk zvezda Lepa Brena prošle nedelje održala je spektakularni koncert u Bugarskoj  "Armecc Areni", a kao i  1990. kada je helikopterom stigla na svoj koncert kojim je postavila rekord, Bugari su Brenu dočekali kao kraljicu.

Brenin specijalni gost ovaj put bio je njen sin Stefan Živojinović, a njenoj sreći dodatno je doprinela činjenica što su članovi porodice bili pored nje.

- Srećna sam što imam novi album koji publika želi da čuje uživo. Koncert u Sofiji je bio za pamćenje. Vrhunska produkcija, publika koja daje i uzvraća ljubav, spremna ekipa muzičara i igrača, novi VJ, ukupno nas 40 iz Beograda sa našim čovekom za rasvetu koji je isprogramirao svetlo za ceo program. Predivan osećaj uigranog benda i svih ostalih učesnika daje osećaj veličasnstvenosti koji se oseća na koncertu! Moja publika to zaslužuje posle svih ovih godina podrške i ljubavi - kaže Brena nakon spektakla.

Foto: Privatna arhiva

- Osećam se kao nova, kao srećna žena… Prvi put se predstavio i Stefan i primljen je sa velikom podrškom! Divan je osećaj kada imate članove porodice na turneji! Mi smo već na putu za Ameriku gde smo ceo april na turneji - poručuje folk zvezda.

Pevačica se nakon koncerta zaputila u Ameriku gde je čeka velika turneja, a ekskluzivne momente i pre scene, i na njoj, pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA