Voditeljka Slagalice obukla venčanicu, a onda mnoge zbunila komentarom na društvenim mrežama (FOTO)

- Mnogo se izazova nameće nama, modernim ženama - započela je Marija Veljković

  • 7

Marija Veljković objvila je na Instagramu fotografiju na kojoj nosi haljinu - venčanicu, zbog čega su mnogi njeni fanovi bili iznenađeni, ali, nije u pitanju stajanje na ludi kamen, budući da je voditeljka "Slagalice" već  u srećnom braku i ima troje dece.

Ne mogu više da mislim o pelenama, ribanju, ručku... Voditeljka "Slagalice" se javno požalila, žene je masovno podržale!

Marija je oduševila pratioce svojim izgledom i mnogi su joj poručili da je kao princeza, ali ono što je izazvalo još veće oduševljenje jeste komentar koji je ispisala uz fotografiju.

- Mnogo se izazova nameće nama, modernim ženama! Kada smo majke, to je bez sumnje najveća i najvažnija uloga svake od nas. Ali treba da budemo i još mnogo toga. Treba da budemo žene od karijere, supruge, drugarice, i žene same sebi... I kad sve te uloge poslažem sebi u glavi u nekom delu dana, pomislim- mi, žene, smo baš carevi - napisala je Marija, koja je već godinama zaštitno lice kviza "Slagalica".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AnaLiza

    27. mart 2018 | 04:00

    Volim da gledam Slagalicu, ali kada je vodi Marija, moram da okrenem neki drugi kanal. Iritantna je njena potreba da se nameće, da diktira tempo, da uleće u interval vremena za razmišljanje takmičara i da ih forsira iako oni tada treba da se skoncentrišu. Uostalom, kada počne da im teče vreme, niko nema prava da ih tada ometa, ali Marija to ne poštuje. I nervira me to njeno izveštačeno ponašanje...posle svake rečenice se nasmeje...odvratno.

  • Јела

    26. mart 2018 | 22:29

    Преслатка је. Свака част и на изгледу и на мајчинство и као супрузи.

  • Bakičica

    27. mart 2018 | 11:46

    Odakle joj potreba da se stalno eksponira i hvali, japajajka. Majka je troje dece, svaka čast, ali malo više skromnosti i nenametljivosti, ne bi bilo na odmet. 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA