Bane Opačić zakazao za 11. maj koncert u "Sava centru" (VIDEO)

Publika će u Opačićevom izvođenju moći da čuje velike hitove kao što su "Pametna i luda", "Dobro da nije veće zlo", "Budalo", "Jedina si vredela" i druge

  • 0
Foto: Privatna arhiva

Poznati kompozitor Bane Opačić koji je autor velikog broja hitova raznih domaćih izvođača,  za 11. maj u "Sava centru" sprema jedinstveni spektakl tokom kojeg će izvesti numere koje su proslavili drugi pevači.

Publika će po prvi put moći da u izvornom izvođenju Opačića, čuje mega hitove kao što su "Dobro da nije veće zlo", "Pametna i luda", "Jedina si vredela", "Budalo", "Laku noć" i druge.

Druženje sa publikom, ovaj umetnik čije objave na društvenim mrežama prate ljudi iz celog regiona, zakazao je na zahtev stotina hiljada poštovalaca njegovog rada.

Zbog toga ne čudi informacija da za njegov koncert i pre početka kampanje vlada ogromno interesovanje, te da se očekuje dolazak publike i iz susednih zemalja, čime će Opačić još jednom potvrditi da je jedan od najvećih fenomena na muzičkoj sceni Balkana.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA