≫ 

Kriv sam, odgovaraću! Keba posle saslušanja progovorio o nesreći i zatvorskoj kazni (VIDEO) (FOTO)

- Hvala Bogu da nema nikakvih žrvti i posledica. Da su su svi živi i zdravi, to je najvažnije - rekao je Keba, koji je 7. novembra udario devojku kolima na Novom Beogradu

  • 9

Dragan Kojić Keba posetio je danas, 28.marta, Treće osnovno tužilaštvo zbog saobraćajne nesreće koja se desila u Novom Beogradu. Podsetimo, pevač je 7. novembra vozio bez vozačke dozvole, a oko 20 sati u Ulici Pariske komune 15 crnim "audijem" udario devojku Aleksandru Đ na obeleženom pešačkom prelazu.

Keba stigao u tužilaštvo na saslušanje povodom obaranja devojke na pešačkom prelazu! (VIDEO)

Nakon saslušanja, Keba je naveo da je kriv za sve što se dogodilo, da je pogrešio i da je svestan posledica.

- Hvala Bogu da nema nikakvih žrvti i posledica. Da su su svi živi i zdravi, to je najvažnije. Ovo je prvo krivično saslušanje kod javnog tužioca. Moja odbrana je bila istina, to što jeste. Kriv sam, za to ću odgovarati. Dobiću adekvatnu zakonsku kaznu... Desilo se, šta da radimo. Život ide dalje, bitno je da smo svi živi i zdravi - naveo je Kojić, rekavši kako se ne plaši kazne.

- Ne, ne plašim se. Samo se zahvaljujem Bogu. Kada pomislim šta je sve moglo da bude... Zašto bih se plašio? - rekao je Keba.

Foto: ATA Images

- Što se tiče devojke, ne želim uopšte da je uvlačim u ovu priču iz poštovanja i razumevanja. Pozdravljam nju i njenu porodicu. Naravno da smo povremeno u kontaktu - rekao je Keba, objasnivši da li se plaši zatvorske kazne.

Foto: ATA Images

- Ne plašim se. Plašim se duhovnog zatvora. Dok je moj duh jak i slobodan i dok prihvata ovozemaljske sve zakone... - naveo je Kojić.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    28. mart 2018 | 17:49

    Posteno receno,najbitnije je da je devojka dobro, a sve drugo...pa sta bude bice. U zatvor ne idu ni neki sto pregaze pa nece ni Keba. Ne bi trebao.

  • plavi safir

    28. mart 2018 | 19:35

    Desilo se nešto što može svakom od nas. Zatvor mislim da nije kazna koju bi trebalo da dobije. Mnogi kriminalci se šetaju slobodni.

  • Srdjan

    28. mart 2018 | 18:38

    Posten covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA