Petar Grašo rasprodao koncert u Sava centru

Trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača, Petar Grašo, u sledećih nekoliko meseci održaće niz velikih koncerata a njegov beogradski koncert u beogradskom Sava centru je već danima rasprodat

  • 3

Petar Grašo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, pretposlednji martovski dan biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 20 godina muzičkog rada.

Ovaj nadareni pevač mnogo je puta punio velike dvorane a evo i sada Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Petrov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i muzičkom smislu.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Petrov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji. Njegov najnoviji hit “Ako te pitaju” takođe postiže velike uspehe, pogotovo u radijskom emitovanju. Osim nje na ovim koncertima će izvesti i ostale nove i stare hitove kojima oduševljava brojne obožavaoce

(Telegraf.rs/ PR)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA