Ukućani zanemeli: Đus ponovo ušao u "Parove", a vratio se i Požgaj posle operacije tumora (FOTO) (VIDEO)

Takmičari su vrištali kada su Đusa i Aleksandra Požgaja videli na vratima vile

  • 7

Nakon što je pre dve nedelje izbačen iz "Parova", Ivan Ivanović Đus se sinoć vratio u rijaliti, a ubrzo mu se pridružio i još jedan povratnik, Aleksandar Požgaj.

Nisam hteo decu sa njom, njena jezičina može da poliže put od Niša do Novog Sada! Gastoz žestoko izvređao Zoricu!

Ukućani su bili presrećni kada su videli Đusa, a još veća ludnica je nastala kada se u vili pojavio i Požgaj koji je morao da napusti "Parove" 22. februara nakon što je saznao da mora na hitnu operaciju tumora na testisima.

Printskrin: TV Happy

- Mogu da kažem da me je Bog pogledao i da sam posle imao tu upalu mokraćnih kanala i uha levog, nakon čega ste me odveli na pregled. Jedino što mogu ljudima da kažem jeste da ih zamolim da brinu o sebi i svom zdravlju, da idu redovno na preglede, jer ja nisam imao bolove, niti sam imao siptome, jednostavno na ultrazvuku smo naišli na to. Ko zna koliko je to dugo bilo, tako da mogu da zamolim ljude da brinu o sebi, jer to je sreća u nesreći, možda neće svi imati sreću da se izvuku iz toga. Nikome ne bih poželeo ono što sam ja prošao i krio od porodice, ležao u bolnici čitao, ali dobro, prošlo je - poručio je Požgaj.

Printskrin: TV Happy

Nakon toga je produkcija odlučila da učesnici glasaju ko će od njih dvojice ostati u rijalitiju. Ipak je na kraju više glasova dobio političar i on je ostao u vili, a Đus je ponovo izbačen.

Ali, usledio je novi preokret, i Đus se na radost mnogih, vratio u rijaliti, a ovoga puta je i definitivno ostao.

Printskrin: TV Happy

Evo šta je Požgaj izjavio pred povratak u "Parove":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA