≫ 

Pre dva meseca naša voditeljka imala je hitnu operaciju kičme, a sada je otkrila šta će zbog toga morati da radi do kraja života!

Intervencija je prošla uspešno, a Ana Pendić uskoro bi trebalo da se vrati pred male ekrane

  • 2

Voditeljka Ana Pendić pre dva meseca je završila u bolnici gde joj je urađena hitna operacija kičme. Do operacije je došlo nakon što je magnentna rezonanca pokazala da Ana boluje od teškog oblika diskus hernije. Pendićeva je pre toga primala injekcije, potom analgetike koji su samo ublažavali bol, kao i terapije, a ispostavilo se da je sve bilo pogrešno.

Krunićka žestoko oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip STVARNO imali seks! (VIDEO)

Nakon što se voditeljka oglasila fotografijom ispred Kliničkog centra svi su se zabrinuli za njeno zdravlje, ali su odahnuli kada je Ana izjavila da se oseća bolje i da se uskoro vraća pred male ekrane, ali da će još tri-četiri nedelje morati da se oporavlja kod kuće.

Foto: ATA Images

Posle toga, ako sve bude u redu, počeću da vežbam, a na posao bi trebalo da se vratim mesec dana nakon operacije. Tada ću moći ponovo i da vozim auto, dok će neke aktivnosti morati da sačekaju još dva-tri meseca - otkrila je Ana, a zatim dodala da će neke životne navike morati da promeni, a druge da ustali kao obavezne do kraja života.

- Lekari savetuju da vežbe koje dobijete za oporavak radite minimum tri puta nedeljno, i to do kraja života, i onda nećete imati tegoba. Realnost je da svi prestanu da vežbaju čim se osete bolje, što je takođe jedna od grešaka, jer vam se onda problem stalno vraća.

VIDEO: Sa Anom na Kopaoniku

Daljinac

(Telegraf.rs/Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    3. april 2018 | 15:56

    Draga Ana, želim ti sve najbolje, brz oporavak i da te opet gledamo...lepa, vaspitana, kulturna...veliki pozdrav

  • MARIja

    4. april 2018 | 20:33

    Vezbajte, ne propustite niti jedan dan, to je jako vazno.Sretno, sve najbolje l

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA