OK FEST 2018: Tjentište dočekuje zvezde svetske i regionalne muzičke scene

U vreme kada početkom jula prestonice u unutrašnjosti i gradovi na obali dočekuju ljubitelje zabave, plaže i uzavrele atmosfere po klubovima, NP Sutjeska i OK Fest petu godinu za redom dočekuju sve one koji osim odličnog provoda uz vrhunsku svirku izvođača, žele da okuse i čari prirode, kampovanja pod vedrim nebom, uz rafting, planinarske šetnje i nesvakidašnji pogled sa najlepših vidikovaca ovog nacionalnog parka

  • 0

OK Fest pruža jedinstveno festivalsko iskustvo koje čini spoj muzike, avanture i adrenalinskog doživljaja.

Tjentište će i ove godine 06/07/08 jula dočekati zvezde svetske i regionalne muzičke scene. Tako će tokom trodnevne OK avanture na Jägermeister main stageu publiku zabavljati: Stereo MC’s - Rudimental DJ set - Gibonni - Kiril Djaikovski - Hladno pivo - Jinx - Letu Štuke - S.A.R.S. - Elemental.

Foto: Promo

Najvernija festivalska publika OK kamperi i ovoga puta imaće priliku da u dnevnom programu uživa u odličnim svirkama koji će za njih na OK stageu OK kampa izvesti:  Laka - Zemlja gruva - Atheist rap - Obojeni program - Orthodox Celts - Ritam nereda.

Svakako da zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone. A s kim će publika na OK summer stageu imati priliku da se zagreje za nastupe i provod na druga dva festivalska stage-a, saznaćemo uskoro.

Foto: Promo

Za one koji muzičku avanturu žele da kombinuju sa jedinstvenim adrenalinskim doživljajem sadržaja koje nudi NP Sutjeska, kao što je rafting i poseta Trnovačkom jezeru uz obilazak vidikovaca sa kojih se pruža fenomenalan pogled na jednu od poslednjih očuvanih evropskih prašuma - Perućicu, i ove godine OK Fest spremio je posebne festivalske pakete. Svakako naveće interesovanje vlada za pakete boravka u OK kampu gde je druženje, zabava i odličan provod svake godine zagarantovan. OK kamp paket podrazumeva trodnevni boravak u festivalskom kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima koji će se realizovati na 3 stage po ceni od 35 KM. Kako doći do svog OK paketa saznajte na OVOM linku.

Foto: Promo

Magijom NP Sutjeska i samog festivala ostali su očarani i naši dosadašnji izvođači. Kako su oni doživeli i snašli se u kompletnom ambijentu, te kakve su utiske poneli sa Tjentišta pogledajte u videu „Rekli su o nama“:

#budiOK

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA