NOVI ALBUM: Toni Cetinski ostvaruje svoje snove (VIDEO)

Fanovi svih generacija s nestrpljenjem iščekuju 14. april

  • 0

Svetla dana, tada će ugledati jedan od najiščekivanijih nosača zvuka u celom regionu, novi album Tonija Cetinskog nazvan po istoimenoj aktuelnoj pesmi "Kao u snu", koja je u kratkom roku osvojila srca svih poklonika.

Upravo ovim albumom, na jedan od najlepših mogućih načina, opisaće se dvadesetsedam godina duga karijera, jednog od najuspešnijih regionalnih pevača. Beogradski nastup, kao i ceo album, donose novi zvuk, koji Toni već dugo promoviše na svojim koncertima, a koji su fanovi odlično prihvatili, ocenivši kako nikada nije bolje zvučao. Svi koji nabave svoj primerak album "Kao u snu", sami se mogu uveriti u čarobnu rapsodiju zvuka Tonija Cetinskog.

Nakon zagrebačkog koncerta, promocija albuma "Kao u snu" nastavlja se koncertima u Beogradu, 26. i 27.04. u Sava centru. Za ovaj koncert vlada ogromno interesovanje a karte se mogu kupiti blagajni Sava Centra i u sistemu Eventima.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA