To su laži! Saša Popović demantovao da je angažovao feng-šui stručnjake

- Nedopustivo je da se moja porodica i moje ime dovode u vezu s bilo kakvim, opet ću citirati: "mračnin silama" - navodi se u saopštenju Popovića

  • 0

Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je Saša Popović navodno angažovao feng-šui stručnjake, oglasio se Popović koji navodi da su to neistine i obične gluposti.

Saopštenje Saše Popovića prenosimo u celosti:

- Kako određeni mediji koriste moje ime i prezime za pisanje neistinitih i po sistemu, "rekla kazala" tekstova, moram oštro demantovati sve navode koji se tiču informacija o tome da angažujem feng-šui stručnjake, kako bi se oslobodio, citiraću: "negativne energije". Takođe, nedopustivo je da se moja porodica i moje ime dovode u vezu s bilo kakvim, opet ću citirati: "mračnim silama", pa koristim ovu priliku da zamolim sve predstavnike medija da ne pišu neproverene, niti neistinite tekstove o mojoj porodici i meni. Naglašavam da živim potpuno normalnim zivotom i radim posao koji volim, te podvlačim da me vređa kada se u medijima pojave ovakve gluposti.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA