≫ 

Goca Tržan uputila žestoku poruku povodom fizičkog napada na Natašu Bekvalac! (FOTO)

Goca se oglasila putem društvenih mreža i iznela svoj stav o nasilju nad ženama

  • 20
Goca Tržan i Nataša Bekvalac, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Goca Tržan nikada nije krila da je u jednoj ljubavnoj vezi pretrpela fizičko nasilje, a više puta je i apelovala da treba da se stane na put nasilju nad ženama, sada je Goca progovorila i u vezi sa slučajem Nataše Bekvalac.

Šta čeka Luku zbog fizičkog napada na Natašu Bekvalac? Evo koliko košta nasilje u Srbiji

- Bez patetične želje da skupim lajkove tvitovima o nasilju nad ženama, jer ne želim žrtvi da dolivam so na ranu, uvek me najviše razočara što su žene ženama najveći vukovovi i najgora inkvizicija - napisala je Goca na svom Tviteru.

Podsećamo, Luka je u noći između petka i subote kući došao u alkoholisanom stanju, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sa drugom ženom na njegovom telefonu došlo je do svađe, nakon čega je Lazukić nasrnuo na nju i naneo joj povredu glave i masnicu na oku. Bekvalčeva se potom uputila u Urgentni centar, koji je posetila nekoliko puta jer je zadobila potres mozga, a Lazukiću je izrečena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac.

VIDEO Kako je Nataša izgledala nekoliko sat posle zlostavljanja:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop lažima

    16. april 2018 | 11:15

    Koliko buke zbog jednog šamara koji se desio u samoodbrani?! Ona tamo gospođa istranžirala muža sekirom pa niko glas da pusti. Divljaka i nasilnika je uvek bilo, ali sad je svaka svađa u porodici nasilje nad ženama. Kuda ovo vodi mogu samo da nagađam.

  • NsCz

    16. april 2018 | 10:41

    Klasicno pakovanje,ako je nesto i bilo u urgentni centsr se ide jednom pa oni kad urade trijažu šalju pacijenta na dalja ispitivanja,ako je potrebno.Nataša je koliko znam dva puta u toku dana isla u urgentni,prvi put je naravno opravdano jer niko ženu ne sme da maltretira a drugi put je isla posle konsultacija sa advokatom da bi mu napakovala sto vise.

  • Живојин Кикинда

    16. april 2018 | 13:23

    Еј народе мој она је певачица ,није ни она цвеће.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA