≫ 

Rundek sutra iz Kragujevca počinje mini turneju (VIDEO)

Rundek i Ekipa dolaze pred publiku u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu sa nedavno objavljenom "Barbarom" iza sebe

  • 1

Darko Rundek i Ekipa "broje sitno" do početka prolećne mini turneje na kojoj sviraju 19. aprila u "Čaurnici" u Kragujevcu, 20. aprila u SKC "Fabrici" u Novom Sadu i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

"Sa završetka brdsko - planinskih priprema za mini turneju pred nama", Rundek i Ekipa objavili su mali video u kome raspravljaju kako će izgledati spisak pesama, od kojih se pominju "Crni dusi", "Štrajk željezničara", "Ruke"...

Rundek i Ekipa dolaze pred publiku u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu sa nedavno objavljenom  "Barbarom" iza sebe. koji je uhvatio “dragocene trenutke zajedničkog muziciranja", a tom singlu i spotu prethodili su ovih meseci i "Tamni jorgovan" i "Crni dusi".

Mlade snage, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, saksofonistkinja Ana Kovačić, kao i stari saradnici trubač Igor Pavlica, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco, okupljeni su u Ekipu za prošlogodišnju turneju "Apocalypso Now", kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska Rundekovog albuma "Apocalypso".

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЛЕКТОР

    21. april 2018 | 09:28

    Зашто то нује нигде објављено у Крагујевцу, ја бих ишао да сам знао !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA