≫ 

Morali su da je kriju iza scene, jer je pevao samo njoj: Za ovom poznatom ženom je Čola iz jednog razloga bio lud!

- Uvek se setim kako stojim iza scene, iza zavese. To je bilo neophodno jer svaki put kad ja počnem da pevam, Čola bi se okretao prema meni i faktički bi pevao meni, a ne publici - otkriva naša pevačica

  • 8

Žene širom Balkana bile su lude za pop zvezdom Zdravkom Čolićem, koji i danas važi za šmekera čiji je šarm neprolazan.

No, sedamdesetih godina Čola je na turneje išao sa jednom koleginicom, zbog koje je Čolin tim imao ozbiljne probleme. Reč je o Maji Odžaklijevskoj, koja je Zdravku tada pevala prateće vokale, a zbog njenog izuzetnog glasa čola nije mogao da se fokusira na koncert.

Tajna čuvana 11 godina: Dušan Svilar otkrio zašto je pevao Čolin hit u finalu Zvezda Granda u kojem je pobedio (VIDEO)

- Sve njegove pesme volim, a posebno "Produži dalje". Ta pesma me veže za mladost, kada smo išli zajedno na turneju i kada smo mu Kemal i ja pevali prateće vokale. Uvek se setim kako stojim iza scene, iza zavese. To je bilo neophodno jer svaki put kad ja počnem da pevam, Čola bi se okretao prema meni i faktički bi pevao meni, a ne publici. Menadžer je onda odlučio da se mi, kao bek vokali, sakrijemo iza zavese da bi mu omogućili da se on obrati publici. Nisam to teško podnela, svi smo bili mladi i neiskusni - rekla je Maja sa osmehom.

Foto: Telegraf

Ipak, nije želela da kaže da li je Čola bio zaljubljen u nju.

- Ne znam da li je bio zaljubljen u mene, morate da pitate njega! To je intimni deo priče. Sigurno je da je bio zaljubljen u moj glas, nema ko nije. S druge strane, i ja sam, kao i sve žene, bila zaljubljena u lik i delo Čole. On je pevač naše generacije, nema ko nije bio zaljubljen u njega. I danas su klinke zaljubljene u njega! - kaže Maja.

VIDEO: Adil i maleni Ljuba Stanković će vam popraviti dan izvođenjem balade "Veruj u nas"

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. april 2018 | 14:06

    U to vreme a i danas koga godj Cola pogleda zenu svaka zena odmah misli da se pali na nju!

  • Rade

    21. april 2018 | 20:13

    Ona izgleda ocajno! Bez obzira na godine mogla se upristojiti. Nekada je drzala do svog izgleda, sada deluje zapusteno. A Cola je naduvana prica. Bilo je i nedavno koncerata na kojima je bilo i manje od sto ljudi. Nisu bas svi ludi za njim. O drugoj strani Cole necemo da pricamo.

  • ljubica

    30. april 2018 | 10:04

    maja je naucila da peva tek kada je pedagog iz mokranjca pocela da radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA