Bol je trenutna, sramota je trajna... Sestre Nataše Bekvalac objavile istu stvar na društvenim mrežama - sa jakom porukom! (FOTO)

I Dragana i Kristina Bekvalac oglasile su se na Instagramu, a njihova poruka nije prošla nezapaženo

  • 16

Sestre Nataše Bekvalac, Dragana i Kristina, oglasile su se na svojim profilima na Instagramu uz gotovo istu poruku kojom su istakle koliko im je u životu važna porodica. 

Incident koji se dogodio u noći između 13. i 14. aprila, u kojem je, kako tvrde njeni najbliži, Nataša pretrpela nasilje u porodici od strane svog supruga Luke Lazukića, i dalje mnoge ostavlja u neverici, a sestre Bekvalac uz Natašu su od prvog dana.

Njihove objave na Instagramu privukle su veliku pažnju, a nose istu poruku - porodica je najvažnija.

Nataša sa sestrama Draganom i Kristinom na jednoj od ranijih fotografija, Foto: Instagram/Draganabekvalac72

- Bol je trenutna, sramota je trajna... A porodica... Porodica je sve! - piše u objavi Natašine starije sestre Dragane, dok je mlađa Kristina uz sliku na kojoj piše "Porodica" takođe dodala komentar: "...je sve!".

Objava Dragane Bekvalac na Instagramu, Printskrin: Instagram/draganabekvalac72
Objava Kristine Bekvalac na Instagramu, Printskrin: Instagram/draganabekvalac72

VIDEO Ovako je izgledala ljubav između Nataše i Luke:

Veliki intervju Luke Lazukića u kojem spominje Danila Ikodinovića, Ljubu Jovanovića, kao i svoju sestru Anu, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. april 2018 | 17:56

    Nemate vi pojma sta je pirodica. Kada biste to znale odgajale bi svoju decu zajedno sa njihovim ocevima. Bile bi pozrtvovne majlke i supruge, a ne bi se rastajale,jer niste vi Bogom dane da bas sve mora biti kako vi hocete. Pitajte majku koliko je puta nesto ocutala, istrpela,progutala kako biste vi imale porodicu. Sta ce imati vasa deca, niste se zapitale jer ste sebicne i razmazene. Znam nece objaviti ovaj komentar, ali ja ga napisa od srca.

  • Porodica

    22. april 2018 | 15:47

    Vasa sestra Nata ima pravo bogatstvo cak tri porodice a kako se cini i cetvrta je u planu...ona je puna ljubaviiii

  • Buba

    22. april 2018 | 17:06

    Porodica jeste sve! Ali i druga strana ima porodicu. Cim dvoje pocnu zivot zajedno i jos se rode deca, oni su nova porodica. Kad to shvatimo, razmisljacemo drugacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA