≫ 

Adil je naišao na ulične svirače koji pevaju njegov hit "Laku noć": I tada je nastao najjači snimak ove pesme ikad

Milan Balinović je najpoznatiji ulični svirač u Beogradu, makar najpoznatiji po fenomenalnom izvođenju Adilovih pesama. Evo kako izgleda kada mu se pridruži lično Adil Maksutović

  • 5

Milan Balinović je najpoznatiji ulični svirač u Beogradu, makar najpoznatiji po fenomenalnom izvođenju Adilovih pesama. Iako ima svoj bend, često ga možete sresti na nekom ćošku ili prolazu u centru Beograda kako, uz gitaru izvodi pesme "Prosjak i kralj", "Zagrli me", "Veruj u nas"... Jednom prilikom, dok je pevao hit "Laku noć", do njega je došao lično Adil Maksutović... a onda je nastao najjači snimak ove pesme ikad.

Adil i Milan bili su gosti u studiju TV Telegraf i tom prilikom Adil Maksutović je ispričao anegdotu kako su se svojevremeno upoznali i kako je jednom prilikom fenomenalno iznenadio ovog talentovanog uličnog svirača. A onda je Milan ponovo pustio svoj glas i Adilu je uživo otpevao hit "Prosjak i kralj".

*oba snimka nastala su u studiju Telegraf TV

Telegraf.rs/S. Jovanović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA