≫ 

Za Praznik rada praznik za oči! Poznate cice u seksi izdanju otkrile šta su sve radile da bi zaradile prvi džeparac! (VIDEO) (FOTO)

Od pranja šoferki do rada u rudniku... Poznate dame smo za 1. maj izazvali na snimanje na jednom gradilištu, a evo šta su one podelile sa nama

  • 4

Prvomajski praznik odličan je povod da poznate dame izazovemo i slikamo ih u izdanju u kom niste imali priliku do sada da ih vidite. Jelena Dimitrijević, Zorana Stefanov, Tea Tairović i Tijana Ajfon zadatak su odradile na zavidnom nivou, ali su nam otkrile i koje poslove su radile u tinejdžerskim danima kako bi zaradile novac za svoj prvi džeparac.

Ovi prvomajski hitovi su se nekada slušali u bivšoj Jugoslaviji (VIDEO)

Zorana Stefanov: Brala sam maline za dnevnicu!

Bivša učesnica Zadruge i Pinkova zvezda, Zorana Stefanov, 1. maj provešće sa prijateljima uz roštilj, dok je kao mala to praktikovala sa članovima svoje porodice.

Zorana Stefanov, Foto: Marko Jovanović

Zorana je svoj prvi novac zaradila u selu, i to tako što je brala maline za nadnicu.

Foto: Marko Jovanović

-  Sa dvanaest, trinaest godina sam sa svojom mlađom sestrom bila u selu Gvozdac, nadomak Bajine Bašte, gde sam brala maline, radila za dnevnicu. Tamo sam provela nekih dvadesetak dana i tada zaradila nekih dvadeset hiljada dinara - ispričala nam je Zorana.

Zorana se u visokim potpeticama odlično snašla u našem izazovu, Foto: Marko Jovanović

Jelena Dimitrijević: Radila sam u rudniku!

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Hepi, Jelena Dimitrijević, pre šest meseci je postala mama jednog slatkog dečaka, te će ove godine prvomajske praznike provesti u društvu sina Jakova, koji ju potpuno promenio.

Jelena je super mama, Foto: Marko Jovanović

Jelena smatra da je jedan od najtežih poslova koje je radila u životu bio onaj kada je provela osam sati tri stotine metara ispod zemlje, radeći u jednom od rudnika Srbije.

Jelena je u visokim potpeticama bila na visini zadatka, Foto: Marko Jovanović

- Kada sam snimala emisiju "Laka lova" razne poslove sam radila, ali jedan od najtežih poslova je rad u rudniku. Provela sam tamo čitav jedan dan, od četri sata ujutru do nekih dva-tri popodne, to je bilo katastrofa. Tada se nisam uplašila, jer sam valjda bila mlađa, trista metara ispod zemlje smo išli... Možete da zamislite, sama pomisao na to, a kamoli boravak dole. Pozdravljam sve koji rade u rudniku, svaka čast i neka im se povećaju plate - kaže nam Jelena.

Jelena Dimitrijević, Foto: Marko Jovanović

Seksi kadrove sa lepom Jelenom pogledajte u videu:

Tea Tairović: Prve pare zaradila sam u kafani!

Zvezda Granda Tea Tairović već nekoliko godina 1. maj provodi radno, pa će tako učiniti i ove godine. Ipak, u detinjstvu je  sa porodicom odlazila u vikendicu nadomak Fruške Gore, i tih uspomena se i danas rado seća.

Zvezda Granda Tea Tairović, Foto: Marko Jovanović

Tea je jako mlada počela da peva, pa je tako svoje prve pare zaradila pevajući u kafani.

- Od petnaeste godine sam počela da pevam, ali moglo bi se reći da je tako to pevanje bilo da zaradim za džparac da ne bih morala da tražim novac od roditelja – rekla nam je Tea koja nam takođe otkrila je i da je vešta u menjanju gume na automobilu.

Tea Tairović, Foto: Marko Jovanović

Otkako se pojavila na sceni, važila je za jednu od najzgodnijih takmičarki, a njena zadnjica prozvana je najboljom zadnjicom Granda!

Tea Tairović, Foto: Marko Jovanović

Zbog čega je tako, uverite se i sami:

Tijana Ajfon: Brisala sam šoferke da bih kupila sebi novi telefon!

Rijaliti zvezda Tijana Ajfon prvomajski praznik provešće kao i svaki drugi dan. Uz prijatelje na nekoj kafi, dok je kao mala odlazila sa porodicom u vikendicu i uživala u prirodi.

Tijana Ajfon, Foto: Marko Jovanović

Tijana je na naše snimanje došla više nego spremna! Ponela je motornu testeru, ali to nije ono čime se bavila kako bi zaradila za prvi džeparac. Mada... Verujemo da bi je mnogi želeli videti "na delu" u ovom izdanju.

AJfonka je prihvatila izazov, Foto: Marko Jovanović

Tijana je još kao tinejdžerka preko raspusta radila na benzinskoj pumpi kako bi sebi kupila mobilni telefon, a potom je imala i druge želje.

- Od svoje jedanaeste godine sam radila. Moj tata je radio na pumpi, ja sam brisala šoferke kao klinka, zarađivala za mobilni telefon, da imam nov kada krenem u školu. Radila sam u špediciji, lepila sam deklaracije, jer moji nisu hteli da mi daju pare za nadogradnju kose, pa sam morala da radim nešto preko leta - priznala nam je Tijana.

Tijana AJfon, Foto: Marko Jovanović

Kako smo se Tijanom proveli na snimanju i kako se "snašla" sa motornom testerom, pogledajte:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA