Ćerka Merime Njegomir dobila posao na važnoj funkciji, a evo šta pevačica kaže na priče da ju je ona preko veze zaposlila! (FOTO)

Milica Njegomir već neko vreme radi na odgovornoj funkiciji u državnoj službi

  • 12
Foto: Marko Todorović

Milica Njegomir, ćerka poznate pevačice Merime Njegomir, odnedavno je zaposlena kao službenik kod poverenice za zaštitu ravnopravnosti, u sektoru za informisanje i unapređenje ravnopravnosti.

Pitali smo Merimu Njegomir da li Jelena Karleuša treba da ide na Evrosong: Njen stav mnoge će iznenaditi! (VIDEO)

Kako se šuška, Milica je posao dobila zahvaljujući svojoj majci Merimi, ali ona tvrdi da nema veze sa zaposlenjem svoje ćerke.

- Nije tačno. Ona se prijavila na regularan konkurs, primili su je. Pošteno radi, vrlo dobro. Svi je cene i poštuju i iznenađeni su time kako je moguće da je ćerka Merime Njegomir tako dobar i vredan radnik. Ona je završila fakultet, čak je i magistrirala i ne znam u čemu je problem? Ona je šest, sedam godina čekala da se zaposli. Ona radi, sebe izdržava, ne čeka da joj mama da novac. Pa šta ako radi u javnoj službi? Pa je l' bi ljudi više voleli da je otišla u inostranstvo kao mnoga deca, pa da onda budete zadovoljni? - izjavila je Merima na ovu temu.

Milica Njegomir, Foto: Youtube/Pink

VIDEO: Merima o svojoj karijeri

Daljinac

(Telegraf.rs/"Scena")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    2. maj 2018 | 10:53

    Prijavila se na konkurs i dobila posao,hoce li neko reci gde se objavljuju konkursi za zaposljavanje u javnim preduzecima kako bi svaki gradjanin mogao da vidi konkurs i shodno obrazovanju konkurise za posao,ili za te konkurse znaju samo deca poznatih faca i deca vec zaposlenih roditelja u tim istim preduzecima,pa se prvo izaposljavaju ta deca a onda se formalno raspise konkurs.

  • Pinki

    2. maj 2018 | 11:11

    Verovatno, tako i Merima zivi u drzavnom stanu, koj uzgred i ne placa! Takav je bio i taj konkurs da "zadrzimo" mlade.

  • 011

    2. maj 2018 | 11:00

    Sramotno! Bogati roditelji, ali i to im je malo, treba i cerki obezbediti dobro radno mesto. Setite se samo pre neku godinu kada se ta cerka ili druga, nevazno, porodila i odmah je doneta odluka da je to ne znam koje rodjeno dete u Beogradu i dobili su veliku novcanu pomoc??!!! Ne verujem sta citam! Zar nije moglo da se zaposli dete iz neke siromasne porodice, a ne, ko ima, daj mu jos, a vi sirotinjo umrite od gladi. Ova Merima je godinama zviela u drzavnom stanu i nista nije placala, a kada je konacno izbacena, skinula je cak i wc solju, sta reci?!!! Sramota do neba!Ima Boga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA