≫ 

Luka Lazukić podneo krivičnu prijavu protiv oca Nataše Bekvalac?

Krivična prijava protiv Dragoljuba Bekvalca navodno je stigla u Drugo osnovno javno tužilaštvo

  • 28
Luka Lazukić, Foto: Marko Jovanović

Suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, koji je pevačicu, kako ona tvrdi, pretukao u njenom stanu na Dedinju, navodno je podneo krivičnu prijavu protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca.

Krivična prijava podignuta protiv Natašinog oca stigla je u Drugo osnovno javno tužilaštvo, a podneo ju je Luka Lazukić, zbog navodnih pretnji i nasilja u porodici.

Nataša Bekvalac: Luka me je prisiljavao da pravimo bebu, pa me je brutalno prebio! (FOTO)

Podsetimo, Dragoljub Bekvalac je nedavno u jednom intervju, na koji su se pozvali i Lazukićevi advokati, uputio pretnje Luki, te su oni protiv njega navodno podneli prijavu za nasilje u porodici, kao i zahtev policiji za određivanje zaštite.

Nadležno tužilaštvo odlučiće o tome da li će protiv Dragoljuba Bekvalca biti vođen postupak ili će prijava biti odbijena.

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

U pitanju je sledeća izjava Natašinog oca:

- Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao pre 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: "Za Natašu bih i poginuo". Luka je prevarant, čovek koji putem zaljubljenih žena rešava svoju egzistenciju. Moj zet je loš čovek, njegov cilj je bio da se materijalno Nataša uništi i prisvoji sve, a moja ćerka je bila zaljubljena i moja priča nije mogla da dopre do nje - izjavio je u emisiji Dragoljub Bekvalac.

Nataša Bekvalac u Urgentnom centru:

(Telegraf.rs/izvor: Novosti.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktorija

    4. maj 2018 | 11:15

    STOP FIZIČKOM NASILJU NAD ŽENAMA !STOP MUŠKIM LAŽIMA ! BLAĆENJU ŽENA BEZ DOKAZA ! STOP LUKI LAZUKIĆU I SLIČNIMA NJEMU . NATAŠA BEKVALAC JE ŽENA , MAJKA KRALJICA 👍💞

  • Viktorija

    4. maj 2018 | 11:49

    Za KOJA itekako se Luka boji Natašinog oca jer je pretukao Natašu a gispidin Bekvalac kao bivši priznati i poznati sportaš dalwko je od starca a uz to ima jake veze čega se Luka i boji

  • Slavica

    4. maj 2018 | 12:02

    Gospođo Nataša svako zlo za neko dobro , da se nije desilo to što se desilo , Luka bi manipulirao sa vama cijelog života ,uništavao psihički , materijalno , odvojio od obitelji i na kraju odbacio , psihopata je pokazao svoje pravo lice na vrijeme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA