≫ 

Hit Tome Zdravkovića "Ej, Branka, Branka" posvećen je ovoj pevačici!

Tekstopisac Miša Marković pesmu je napisao za jednu svoju koleginicu

  • 2

Legendarni Toma Zdravković u svojim pesmama voleo je Danku, Ljiljanu, Jelenu, ali malo ko zna da je pesma "Ej, Branka, Branka" posvećena pevačici Branki Sovrlić.

Kako je Branka nedavno gostovala u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da je pesma "Ej, Branka, Branka" nastala sasvim slučajno, ali da je posvećena uprvo njoj.

Toma nije bio dobar pevač, imao je dobre pesme: Hari Mata Hari se oglasio nakon sramotne izjave koja se pojavila u javnosti!

Miša Marković mi je pravio prve pesme i vozio me je na stanicu kao pravi kolega, i ja ga pitam da mi kaže kako pravi pesme i odmah je rekao: "Ej, Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka". Otišao je kući i napisao hit - ispričala je Branka.

Pesme Tome Zdravkovića posvećena je Branki Sovrlić, Foto: A. Nalbantjan

Eto, zahvaljujući mom imenu nastao je veliki hit Tome Zdravkovića. Mada mnogi ne znaju, misle da je to Tomima pesma, jer je većinu pesama Toma sam napisao, ali taj njegov hit je nastao sasvih slučajno po mom imenu - otkrila je Branka veliku tajnu u emisiji "Press pretres".

VIDEO: Dragan Bjelogrlić o Tominim pesmama

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melanija

    5. maj 2018 | 08:08

    Sovrrljka Toma je bolji pevačod vas , Tomu smo mnogo voleli i slušamo i danas , Sovrljka vas ne volimo niti vas slušamo , toliko ko bolje peva,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA