≫ 

Moja majka to nikad nije doživela, dok nisam počeo vezu sa tobom! Gastoz izneo nepoznate detalje o vezi sa Zoricom Dukić

Zorica i Gastoz mnogima deluju kao par koji i dalje nije okončao svoju priču

  • 1
Gastoz sa majkom i Zoricom, Foto: Instagram

Zorica Dukić na sopstveni zahtev i u želji da iznese potpunu istinu o Nenadu Marinkoviću Gasttozzu odgovarala na pitanja na Parografu.

Gastoz je tokom Parografa pitao Zoricu zbog čega stalno pominje da ne želi da povredi svoju majku, i da li ona zna kako se on oseća tada.

Policija upala u Gastozov stan, tražili drogu i oružje!

- Da li znaš kako se ja osećam kad kažeš da ne želiš da povrediš majku? Zašto to potenciraš? Moja majka nikada nije doživela da završim u pritvoru dok nisam upoznao tebe! - rekao je Gastoz Zorici.

I Zorica je odgovarala na pitanja, a jedno od njih bilo je i to da li je način Gastozovog života, kao i kasni izlasci, bio najveći problem u njihovoj vezi.

Zorica odgovara na pitanja, Printskrin: TV Happy

Zorica je na ovo pitanje odgovorila sa "da" i obrazložila da su joj najviše smetali njegovi izlasci i ostajanja do dugih jutarnjih časova.

"Parograf" je ovaj odgovor prepoznao kao istinu.

Šesto pitanje koje joj je postavljeno jeste: "Da li je istina da si otišla sama u Francusku, za Gasttozzom?"

Ona je na ovo pitanje odgovorila sa "Da", a "Parograf" je i ovaj odgovor prepoznao kao istinu. Na pitanje da li je njegova ružna ponašanja opravdavala i krila od svih Zorica je rekla da jeste, jer ju je bilo sramota.

Međutim, na pitanje da li je istina da joj je Gastoz polomio ključ od auta, Dukićeva je odgovorila negativno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    15. maj 2018 | 10:36

    Pokušaj ostavljene devojke da se opere pred majkom i prijateljima jer niko neće da je ženi i da joj napravi dete. Gasttozz je sve objasnio ko je i kakva je Zorica u vezi i zašto je pobegao od nje u Pariz. Toliko je ljubomorna a jedino ima osmeh kada priča upravo o Gasttozzu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA