≫ 

Kraljica silikona na sudu zbog otmice, evo kako se branila!

Đuričićeva, Prodanić i Goran Bursać su optuženi za otmicu u saizvršilaštvu, odnosno da su podstanarku starlete Jelenu M. oteli i tukli u martu 2015. godine

  • 2
Tijana Đuričić nekad, Foto: Facebook/Tijana Djuricic

Nakon što je odlagan više puta, glavni pretres na suđenju starleti Tijani Đuričić za otmicu održan je u petak i zvanično je počeo dokazni postupak.

Proces u odnosu na Ljubišu Prodanića je razdvojen, jer optuženom nema ni traga, mada je za njim raspisana poternica i zbog izdržavanja kazne za drugo krivično delo.

SKANDAL! Kraljica silikona javno poziva devojke da se prijave za POSLOVNU PRATNJU! (FOTO)

Đuričićeva, Prodanić i Goran Bursać su optuženi za otmicu u saizvršilaštvu, odnosno da su Jelenu M., podstanarku starlete oteli i tukli marta 2015. godine, jer joj je navodno ukrala šifru za "Fejsbuk". S obzirom na to da se ni u petak nije pojavio Prodanić, branilac Tijane Đuričić Borivoje Borović je tražio prekid postupka, dok ga nadležni organi ne pronađu. Sud je ipak doneo rešenje da razdvoje postupak u odnosu na Ljubišu, čemu se Borović protivio.

Tijana Đuričić danas, Printskrin: Instagram

- Za njim je raspisana poternica, po drugom predmetu, za izdržavanje kazne, kao i zbog ovog postupka. Zbog njegovog nepojavljivanja, više puta je odlagano suđenje - rekla je predsednica sudskog veća.

Kraljica silikona više NIJE kraljica silikona, Tijana SVE šokirala totalnom transformacijom! (FOTO)

Tijana Đuričić je potom u svom iznošenju odbrane rekla da ne želi da se izjašnjava o optužbama dok tu ne bude i Ljubiša Prodanić, s obzirom na to da su optuženi za isti slučaj.

Tijana Đuričić, Foto: Facebook/tijana.djuricic.397

- Braniću se ćutanjem i ne želim da odgovaram na pitanja - rekla je optužena, a Bursać se takođe branio ćutanjem.

VIDEO: Devojka koja ima dizajniranu vaginu

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera poskok

    19. maj 2018 | 14:41

    Čime li se bavi ova osoba kad ima pare da plaća Borovića? On će da 'razvlači pitu' dok slučaj ne zastari i posle neka neko kaže da sudije i pojedini advokati nemaju dil.

  • Ena

    19. maj 2018 | 15:34

    Kakvo je to zanimanje starleta kad se tako dobro zarađuje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA