Mirza Selimović i Coby spremaju nezaboravnu nedelju na splavu "Port"

U sredu uveče na splavu Port vas čeka sjajna žurka. Nastupa neponovljivi Mirza Selimović, nekadašnji pobednik emisije Zvezde granda, a koji će atmosferu dovesti do usijanja!

  • 0

Budući da smo na sredini radne nedelje, Port je pravi izbor za vas da date sebi oduška, opustite se i sjajno provedete.

Njega svi volite, ali i bez njegovih pesama sigurni smo da ne možete da se provedete za svoju dušu. Dođite i uverite se zašto se uz njega nikada nećete pokajati.

Foto: Promo

Slobodan Veljković Coby je vodeći muzički producent nove generacije koji će na splavu "Port" nastupiti u četvrtak uveče. Dugogodišnjim bavljenjem muzikom uspešno se oprobao u različitim žanrovima iste. Njegov rad prepoznale su americke zvezde kao što su Rick Ross i French Montana.

Poslednjih par godina, Coby je kao producent i izvođač počeo da menja mapu domaće muzike u saradnji sa eminentnim izvođačima kao što su Rasta, Jala i Buba, Connect, Relja Popović, THCF, Ana Nikolić, Stoja, Miligram, Vuk Mob, Severina, Dara Bubamara i mnogi drugi. Zvuk ovog producenta karakteriše zapadnjačka produkcija sa balkanskim prizvukom, kao i sada već prepoznatljiv početak svake njegove numere "Coby, jesi ti radio traku"

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA