≫ 

Nekad je bila vatrena navijačica koja je napadala sudije, a Marina Tadić sada vrhunski odgovara na pitanje da li je i dalje huligan na stadionima! (FOTO)

- Sada utakmice gledama kao one žene fudbalera koje sede u prvom redu i piju šampanjac - kaže Marina

  • 1
Marina Tadić, Foto: A. Nalbantjan

Marina Tadić jedna je od najzanimljivijih pevačica mlađe generacije, ali ono što je o njoj malo ko znao jeste to da je ona i dugogodišnji član organiziacije Srpskog saveta za rekreativni sport osoba sa invaliditetom, te da pomaže mališanima sa posebnim potrebama tako što im drži treninge.

Marina je isto to učinila i ovog vikenda na stadionu crno-belih gde je održana manifestacija "Sportom do osmeha"

- Ovo je druga godina zaredom da se na ovom mestu okupimo u ovako velikom broju i da učinimo posebnim dan za decu sa smetnjama u razvoju. Osim beogradske ovde su i deca iz Novog Sada, Subotice, mog Valjeva i Pazove. Kroz sport koji je izuzetno značajan za njih, deca se druže sa glumcima, pevačima i sportistima. Osim što budimo svest roditelja o značaju sporta za njihovu decu, mališani dugo pamte ovaj dan i druženje - objašnjava Marina, koju smo pitali da li mališani znaju da im je trener pevačica.

Foto: Promo/Uros Arsic

- Znaju, kako ne znaju! Prva školica je otvorena u Novom Sadu i tu imam Vasu, Ivanu i Vanju i oni me stalno pitaju da im pevam.

S obzirom na to da skoro pa da ne postoji navijač koji ne psuje dok navija, zanimalo nas je da li to isto čini i Tadićeva.

- Kao mlađa jesam, bila sam žustra i psovala sam, ali više ne. Sada utakmice gledama kao one žene fudbalera koje sede u prvom redu i piju šampanjac. Više ne skačem na sudiju jer jadan sudija uvek je kriv i nagrabusi čak i ako je u pravu - kaže Marina.

Marina Tadić, Foto: Promo/Uros Arsic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA