Tika Stanić: Upoznao sam odlične policajce i opasne kriminalce, svi su mi pomogli da napravim lik inspektora Marjanovića (VIDEO)

Glumac govori o seriji "Ubice mog oca" i njenoj trećoj sezoni.

  • 2

Tihomir Stanić kaže da je dugo i istrajno gradio lik inspektora Predraga Marjanovića, kao i da su mu susreti sa ljudima iz različitih miljea koje je sretao tokom života, pomogli u tome. Sa druge strane, kako je danas i Dan borbe protiv multiple skleroze, glumac otkriva da se njemu dragi ljude bore sa ovim oboljenjem. Više o tome možete pogledati u novom izdanju "Backstagea".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza zemunac

    30. maj 2018 | 23:01

    Glumčina.

  • Djina

    31. maj 2018 | 10:16

    Poštovani, prateći rad u pozorištu gospodina Stanića lik Predraga Marjanovića mi se nije uklapao u već vidjeno. Ipak, propust je cela serija koja rad i život policajaca predstavlja veoma dostupno i ničim ponašanje odredjeno principima službe. Sve i da je rad i život policajca u životu neodredjen i usmeren ka poslu, scenario je trebao da ga usredsredi na temu a ne na privatni život. Gospodina Stanića ću rado gledati zbog kredita koji je zaslužio minulim radom. Hvala... Dj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA