Katarina Grujić i Tamara Kalinić na otvaranju najlepše bašte u Beogradu (FOTO)

Restoran sa najlepšim pogledom u gradu koji se nalazi na ušću Save u Dunava

  • 0

Brojne poznate ličnosti, proteklog vikenda, prisustvovale su na otvaranju letnje bašte restorana Nacionalna klasa, gde su uz sjajnu atmosferu učinili leto još vrelijim uz ritmove poznatih izvođača.

Restoran sa najlepšim pogledom u gradu koji se nalazi na ušću Save u Dunava, okupio je mnoge zvezde poput Katarine Grujić i jedne od najpoznatijih svetskih blogerki Tamare Kalinić, koje su došle da proslave otvaranje omiljenog gradskog mesta za duge letnje dane.

Foto: Promo

Kako je sjajan provod sinonim za ovo mesto, za vikend goste su zabavljali Nenad Cvijetić i Inspiracija bend, dok je jedan od vlasnika restorana i sin Sanje Ilić, Andrej Ilić otpevao par pesama i oduševio sve prisutne.

Foto: Promo

Treći dan spektakularnog otvaranja letnje bašte, bio je u sredu kada su atmosferu podigli i učinili još jedno veče nezaboravnim Marija Mikić i Milan Ankić.

Foto: Promo

Pored fenomenalnog provoda, restoran se pobrinuo da u svojoj bogatoj ponudi zadovolji svačiji ukus prvoklasnim jelima domaće i internacionalne kuhinje. Gastronomski užitak i dobar provod su zagarantovani u bašti restorana Nacionalna klasa.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA