≫ 

Dušom i srcem ću reći da je otišao jedan velikan: Dženan iskreno o Sinanu Sakiću, festivalima i muzici (VIDEO)

- Upoznao sam ga, na moju sreću i radost. Čak sam i sedeo i dobio jako dobre savete od Sinana - rekao je Dženan Lončarević

  • 1

Impero Music Week festival na stadionu "Tašmajdan" je počeo, a prve večeri ovog muzičkog spektakla bili su "Projekat bend", "Leksington bend" i Dženan Lončarević. Ekipa Telegrafa imala je priliku da poprića sa Dženanom koji je istakao da se raduje što nastupa na ovoj muzičkoj manifestaciji.

- Mislim da ovo nema nigde i da je zamisao genijalna i mislim da će ovo da poživi dugo, dugo - rekao je Dženan, koji je naglasio da fale turneje kakve su imale njegove kolege svojevremno po bivšoj Jugoslaviji, koje su trajale po dva, tri meseca.

Dženan je naglasio da bi na Tašu voleo da vidi muzičke zvezde kao što su Željko Joksimović, Zdravko Čolić i mnoge druge.

Lončarević je pričao i o legendarnom Sinanu Sakiću, koji je, nažalost, preminuo.

- Ko ne peva Sinanove pesme. Upoznao sam ga, na moju sreću i radost. Čak sam i sedeo i dobio jako dobre savete od Sinana. Dušom i srcem ću reći da je otišao jedan velikan - rekao je Dženan.

VIDEO: Sinan Sakić o svom životu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA