≫ 

Jedan običaj je prekršen na sahrani Sinana Sakića, a razlog je više nego snažan

Kako je porodica saopštila, na dženazi legende narodne muzike odstupilo se malo od pravila, da bi ga svi koji su ga voleli ispratili dostojanstveno.

  • 4
Sinan će biti sahranjen u Loznici Foto: ATA Images

Sinan Sakić sahranjen je u ponedeljak 4. juna u svom rodnom mestu, Loznici. Veliki broj prijatelj, kolega, poštovalaca njegovog lika i dela okupio se u porodičnoj kući Sakića da isprati pevača na večni počinak, dok je porodica primala reči utehe. Više o tome, možete pročitati OVDE.

Kako je saopšteno iz porodice, Sinan neće biti sahranjen rigorozno u skladu sa muslimanskim običajima, već se malo odstupiti od pravila. Naime, supruga Sabina i ćerka Đulkica prisustvovaće dženazi, a od pravila se odustupa i da bi ga svi koji su ga voleli ispratili dostojanstveno.

Pola estrade ispraća Sinana Sakića na večni počinak:

Slavni pevač preminuo je 1. juna u 62. godini života, u beogradskom stanu na Dorćolu posle duge borbe sa zdravstvenim problemima.

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sule

    4. jun 2018 | 13:49

    I mom bratu je taj obicaj prekrsen. Zene se pre nisu vodile na sahrane jer se smatralio da ce im biti lakse. Nije im tako bilo lakse. Nikad nikom nije lakse. Laka mu crna zemlja... El Fatiha

  • Milan

    4. jun 2018 | 14:21

    Sahranite coveka kako mu je cukundeda sahranjen!kad je on otpevao pesmu janicar to je bilo to i samo njegovo izvodjenje te peame sam slusao

  • RADZA

    4. jun 2018 | 23:14

    Ja ovdje nesto ne shvatam Koliko ja znam on je presao sa islama na budizam . I kako ga sad sahranjuju po islamskim obicaima? Da se razumijemo nemam nista protiv da se po tim obicaima sahrani ali mi nije jasno koje je vjere bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA