≫ 

Aco Pejović zbog drame kroz koju prolazi održao hitnu konferenciju za medije, policija se uključila u rešavanje slučaja! (VIDEO)

Pejović sumnja da mu je neko iz bliže okoline radio o glavi

  • 16

Pevač Aco Pejović poslednji dve godine našao se na meti, kako sam kaže, pojedinca ili kriminalne grupe koja se pod njegovim imenom predstavljala na društvenoj mreži Fejsbuk, a koja se dopisivala sa osobama ženskog pola i od njih potraživala novac koji je navodno dobijao pevač. 

Aco je danas sa svojim menadžerom Borom Lalovićem i potparolom Vesnom Milanović odžao konferenciju za štampu na kojoj je objasio da nakon saznanja za ovu prevaru koja se pod njegovim imenom vodi na društvenoj mreži Fejsbuk obavestio državne organe koji već uveliko rade na ovom slučaju kako bib se otkrio potencijalni krivac.

Foto: ATA Images

Nekoliko ženskih osoba, koje su me "upoznale putem društvenih mreža" uplatile su mi novac, jer sam ja navodno "u dugovima kod zelenaša, zato što mi je supruga blokirala sve kartice", jer ja "imam humanitarni fond, pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi", jer im "obećavam da ću ih zaposliti ali mi treba finansijska pomoć da bih mogao to realizovati" - počeo je Aco.

- Ne koristim društvene mreže osim Instagrama i niko, ali baš niko ne može komunicirati sa mnom putem društvenih mreža. Moj oficijalni Fejsbuk profil vodi moj tim i služi u svrhu mog posla. Sve osobe koje su se, tobož, dopisivale sa mnom putem bilo koje društvene mreže upozoravam da se ne dopisuju sa mnom već sa nekim ko koristi moj identitet da bi varao ljude i to vrlo uspešno radi! Sve koji su prevareni na bilo koji način, za bilo koji novčani iznos, najljubaznije molim da se obrate policiji i tužilaštvu, u čiji rad ne sumnjam. Neka prilože sve dokaze koje imaju. Da se bavim tim ne želim, jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanesen prevazilazi sve granice pristojnog - saopštio je Pejović.

Bor Lalović Acin menadžer, Foto: ATA Images

Osim toga, pevač je naveo da jedino može da sumnja na nekog iz svoje bliže okoline, s obzirom da je osoba koja stoji na profilu iza imena "Aco Pejović" u svakom trenutku zna korak i aktivnosti pevača. Pejović je takođe naveo da su prevarene žene novac slale preko "Vestern uniona" pa postoji mogućnost da mu je neko falsifikovao lična dokumenta kako bi novac podizao u nekoj od filijala.

- Naravno da sumnjam. Ja znam ljude kod kojih se liča karta kupi za 150 evra i ne verujem da niko kada ode u poštu ili banku da podigne novac mu službenica provera da li mu je lična karta prava ili falsifikat - rekao nam je Pejović.

Aco Pejović, Foto: ATA Images

S obzirom u kakvoj se situaciji pevač našao otkrio nam je da li strahuje za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

- Ne plašim se nikoga, ali imam strah da me neka od tih prevarenih žena ne sačeka na ulici iza ćoška ili na nekom nastupu da mi razbije glavu misleći da sam je ja zaista prevario - rekao nam je Aco.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    5. jun 2018 | 14:37

    Aco, takodje si duzan i da prijavis te ljude koji falsifikuju licne karte za 150 evra i da objasnis kako si ih upoznao.

  • Laus

    5. jun 2018 | 15:36

    Privesti doticnog "umetnika" posle konferencije...da podeli saznanja ko to prodaje licne karte za 150e.

  • Gavran

    5. jun 2018 | 15:28

    Ljudi pa sta ga napadate kad covek nije kriv. Ne bi izlazio u javnost da prica o tome a da je kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA