≫ 

Ovo je sin Sinana Sakića sa kojim pevač dugo nije razgovarao (FOTO)

- Medo nije obilazio tatu u bolnici i zbog toga ne želim više da ga vidim u životu. Nije ga obilazio, ali su mi rekli da je bio u bolnici dok je tata tu bio. I kada sam jednog doktora pitala da li je Medo bio u bolnici, on mi je rekao da jeste, ali zbog toga što tetka njegove supruge leži u bolnici - ispirčala je jesenas Sinanova ćerka Đulka

  • 2
Sinan Sakić, Foto: ATA Images

Jedino dete pokojnog pevača Sinana Sakića koje sa ocem dugo nije pričalo jeste Medo Sakić.

Naime, Medo sa ocem u poslednjih nekoliko godina nije bio u dobrim odnosima, ali se ipak pojavio na očevoj sahrani.

Medo je, inače, Sinanov najstariji sin, ali se njegovo ime nije našlo na umrlici među ožalošćenim članovima porodice.

Sinan Sakić, umrlica, Foto: Facebook

Iako se spekulisalo i pričalo da Medo nije bio na sahrani, on je u izjavi rekao da je 4. juna bio tamo.

- Nisu vam dobre informacije, ja sam bio na sahrani. U novinama je izašla moja slika, stojim pored sanduka na groblju. Evo, sad se spremam da idem na groblje, znate, danas je drugi dan od sahrane i porodica ide na grob pokojnika - rekao je Sakić.

Inače, u intervjuu koji je Sinanova ćerka Đulka Sakić Amzić dala jesenas rekla je da Sinan jeste u zavadi sa MEdom, sinom iz prvog braka. Đulkica je ispričala da Medo nije došao u posetu Sinanu dok je bio u bolnici u Tuzli krajem prošle godine, iako živi u tom gradu sa porodicom.

Medo Sakić, Foto: Facebook/Medo Sakić

- Medo nije obilazio tatu u bolnici i zbog toga ne želim više da ga vidim u životu. Nije ga obilazio, ali su mi rekli da je bio u bolnici dok je tata tu bio. I kada sam jednog doktora pitala da li je Medo bio u bolnici, on mi je rekao da jeste, ali zbog toga što tetka njegove supruge leži u bolnici. Dakle, došao je zbog tamo neke suprugine tetke, a ne zbog oca. Bila sam mnogo ljuta jer Sinan nije to zaslužio. Sve mu je bio dao, a posebno mama, koja je više vukla na Medinu stranu - rekla je Sinanova ćerka.

- Medo nam je nekako svima pravio probleme u životu, ali sam prva bila koja je uvek pokušavala da sve to izgladi. Poslednji put kada su se pomirili, ja sam ih pomirila jer sam želela da svi opet budemo zajedno. Da bi nakon toga Medo jednostavno uzeo kompletno pripremljen Sinanov album i snimio ga i u javnosti prezentirao da je njegov. Sinan mu to nije dozvolio. On je s tim nekim tekstopiscem sve radio Sinanu iza leđa. Tata je nakon toga bio jako, jako razočaran. Pa, kada se sluša taj Medin album, u pozadini svake pesme može se čuti i Sinanov glas - rekla je Đulkica.

Medo Sakić, Foto: Facebook/Medo Sakić

Podsetimo, na Sinanovoj sahrani javnost je prvi put posle mnogo godina mogla da vidi Sinanovog sina Rašida, koji je osuđen na 12 godina zatvora zbog pokušaja ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Sinan je Rašida u zatvoru posetio samo jednom, a kako Rašid izgleda i detalje njihovog odnosa pogledajte OVDE.

VIDEO: Dragana Mirković se rasplakala nakon Sinanove sahrane

VIDEO: Mile Kitić emotivno o Sinanu, po izlasku sa groblja u Loznici

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavran

    6. jun 2018 | 12:33

    A mene nemaa vise i ostala je samo tama 😢😢😢😢😢😢😢 tuga do neba. Do danas da mi je neko pricao da je imao tako lepe pesme ne bi verovala. Gromada od pevaca za moj ukus bolji i osecajniji od Sabana. Evo sad se slusa Sinan kod nas.. VOLECEMO TE ZAUVEK CAREEEEEEEEEEEEEE 💜💜💜💜💜

  • Alina

    6. jun 2018 | 22:45

    Bio je covjek na dzenazi sta vi pricate majke vam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA