≫ 

Šesnaest veličanstvenih! Oni se bore za za titulu Pinkove Zvezdice! (VIDEO)

Ovog petka publika odlučuje ko nastavlja takmičenje

  • 0

Posle sedam meseci velike borbe i 60 takmičara koji su prošli audicije i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni, četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu. Ovog petka uživo na TV Pink očekuje vas prva polufinalna emisije "Pinkovih zvezdica".

Maestralni Ljuba razbio Luisov hit, a onda su ga na sceni za rođendan iznenadili na prelep način (VIDEO)

Šesnaestoro veličanstvene dece je, zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima i spektakularnim nastupima, odlukom žirija došlo do prve polufinalne emisije, a sada je došlo je vreme da odluku o tome ko zaslužuje da dođe do samog kraja preuzmete vi.

Za razliku od prethodnih emisija, ovog petka prva polufinalna emisija će se emitovati uživo, a gledaoci će, prvi put ove sezone, putem SMS glasanja odlučiti ko prolazi dalje, dok će žiri moći da se opusti i uživa u nastupima maestralnih Zvezdica.

Printskrin: Youtube/Pinkove zvezde

U odlučujućoj emisiji prošle nedelje u kojoj ste videli 20 sjajnih nastupa, žiri je odabrao 16 najboljih koji su prošli u polufinale i koji će dati najbolje od sebe kako bi prošli u drugu polufinalnu emisiju.

Šesnaest veličanstvenih zvezdica će ovog petka nastupati po sledećem redosledu: Ljiljana Plavšić, Selma Beriša, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Emma Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora-Tara Stojanović, Luka Utvić, Mario Krastev, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

Osim što će dati sve od sebe da svojim glasovima očaraju publiku, polufinalisti će na sceni imati i podršku plesnih grupa, koje će upotpuniti njihove nastupe.

Foto: Promo

Sada je odluka na vama, zato glasajte za omiljenu Zvezdicu i dovedite je do superfinala četvrte sezone najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima. Do tada, putem OVOG LINKA želimo da znamo ko je vaš favorit u takmičenju, te stoga nemojte štedeti svoje glasove i pokažite nam šta vi mislite ko će biti četvrta Pinkova zvezdica!

Očekuju vas fenomenalni nastupi, a šta su takmičari pripremili, saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 8. juna uživo samo na TV Pink!

VIDEO: Mali Ljuba iz Pinkovih zvezdica peva "Ne kuni me ne ruži me majko"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA