≫ 

Severina peva na rasprodajama!

Pevačicina karijera trenutno se mnogo razlikuje od karijere pre nekoliko godina

  • 5
Severina Severina, Foto: Instagram/severina
Severina, Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina Kojić, za čije koncerte i u beogradskoj Areni se uvek tražila karta više, sada radi promocije i rasprodaje po tržnim centrima.

Naime, Severinin nastup uživo na otvaranju Designer Outlet Croatia 7. juna najavljen je uz napomenu da je ulaz besplatan.

- Očekuju vas posebne ponude i popusti, zabavni sadržaji, nagradna igra i još mnogo toga. Vaše strpljenje se isplatilo jer Designer Outlet Croatia otvara svoja vrata 7. juna uz odličan koncert! Zabavite se uz note modne kraljice naše estrade Severine i šopingujte uz brojna iznenađenja - poručili su organizatori.

Najava događaja na kojem peva Severina, Printskrin: Google

Ranije, Severina je nastupala na drugačijim mestima i pod ozbiljnim uslovima.

- Ulaznice za njene koncerte nisu mogle da se nađu ispod 15-20 evra za najjeftiniji sektor i punila je najveće koncertne dvorane, kao i otvorene prostore. Na njenom poslednjem velikom spektaklu u beogradskoj Areni pre pet godina karte su rasprodate u rekordnom roku, a nakon toga njena karijera kao da je počela da stagnira. Moguće da se više posvetila porodičnom životu, s obzirom na to da se dve godine kasnije i udala za Kebinog sina Igora Kojića- zaključuje izvor.

Aleksandar je pre svega Hrvat! Ovo su detalji sudske prepiske Severine i Milana, oko toga u koju školu ce njihov sin ići

VIDEO: Severina na koncertu Sinana Sakića na Tašu prošle godine

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    6. jun 2018 | 18:39

    Besplatno je za posetioce, što ne znači da nisu organizatori platili... To, svakako, ne umanjuje njenu popularnost... Nisam neki njen fan ali, realno, žena je jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, ima hitova, a i neverovatnu harizmu. I jedinstvena je, niti ona nekoga kopira, niti nju neko može da iskopira.

  • Marko

    6. jun 2018 | 23:18

    jao bože shvatite već jednom, pevači pevaju za pare... dobila odgovarajuću ponudu i pristala... pa da vi vidite po kojim rupama oni gostuju po dijaspori, a prodaju nastupa po medijma kao “uspesne koncerte”...

  • Srbija

    6. jun 2018 | 20:16

    Nebitna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA