≫ 

Viki Miljković posle 25 godina ljubavi otkrila da su joj roditelji branili da bude sa Tašketom

- Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo - kaže Viki

  • 1
Viki i Taške, Foto: Marko Todorović

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške u braku su 11 godina, dok njihova ljubavna romansa traje čak 25 godina.

Viki i Taške sigurno su jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a za sve vreme koje su zajedno u javnost nije isplivao nijedan njihov veliki skandal.

Međutim, pevačica je sada otkrila da se za tu ljubav nisu izborili lako, pošto ni njeni, a ni njegovi roditelji nisu bili za tu vezu.

- Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije - ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi - kaže VIki.

Viki i Taške, Foto: Telegraf

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - iskrena je Miljkovićeva.

VIDEO: Ana Bekuta oplela po Viki Miljković

(Telegraf.rs/Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    7. jun 2018 | 13:59

    Gluposti,kao posle 25 godina otkrivena tajna.Za ovo se znalo,jos odavno.Pricala je u vise navrata u nekim emisijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA