≫ 

Jahte, helikopteri, more i seks-bombe! Miligram pokidao novim letnjim hitom, ove stihove pevaćete iznova i iznova! (VIDEO)

Spot je, između ostalog, sniman na skupocenoj jahti koja je vlasništvo bogatog Australijanca

  • 6
Mili je prezadovoljan novim spotom, Foto: Promo

Miligram je za kratko vreme uspeo da se vine mnogo visoko na domaćoj javnoj sceni, a da su istrajni u nameri da pokažu zašto "kidaju" i da im je cilj samo kvalitet, dokazuje i novi letnji hit!

Miligram je "Od leta do leta", kako se zove ova numera, snimio sa Severinom Kojić, a kadrovi su mahom snimani u Crnoj Gori, na skupocenoj jahti, kojaje vlasništvo bogataša koji se zove Romy Hawatt.

U sklopu Miligram 5 albuma druga pesma sa Miligramovog Hit Trip-a je upravo ovaj duet, a pesma je posvećena Jadranskom moru i svima koji planiraju da svoj odmor provedu na njemu.

Miligram i Severina, Foto: Promo

Muziku za ovo ostvarenje potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst Mili, Toni i Coby dok su aranžman napravili Mili, Coby i Luxoni. Prepuna energije i modernog zvuka ova numera je već označena kao jedan od najvećih letnjih hitova u zadnjih 30 godina.

- Dugo sam razmišljao o tome da napravim pesmu koja će prenese tu atmosferu predivnog Jadrana, prvih morskih ljubavi, provoda, osmeha i prijateljstava od kojih neka traju ceo život. Svi mi imamo takve uspomene i svake godine rađaju se milioni novih. Zato sam i stvorio pesmu "Od leta do leta" da slušajući nju možemo se uvek vratiti i osetiti tu ljubav i energiju koja nas je nosila na svojim krilima i nosiće još dugo iz leta u leto. Sa kim podeliti taj odsjaj valova i poruku ljubavi nego sa Severinom čiji talenat dolazi sa mora, njena lepota je obasjana suncem i osmeha kojem se godinama ljudi dive i veruju. Čim smo zajedno preslušali pesmu sve se sklopilo sve je postalo stvarno i pojavilo se more sa milionima osmeha koji nas sve zovu da im se pridružimo, sve je dalje išlo samo od sebe. Mnogo me raduje što smo i Miligram i Seve u prilici da sve to podelimo sa Vama i zajedno krenemo još jednom ka suncu, moru, ljubavi i prijateljstvu. Uživajteeee! - poručio je Mili.

Uživajte u novom letnjem hitu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA