Suzana Mančić se udaje 1. jula, posle 18 godina veze! Evo gde će biti venčanje i šta kaže o predbračnom ugovoru!

- Nećemo se pridržavati nekih tradicionalnih običaja, ali ću se svakako potruditi da ga nagazim. To ima isto značenje u njihovoj i u našoj kulturi - rekla je Suzana

  • 11
Suzana Mančić i Simeon Ocomokos, Foto: Privatna arhiva

Suzana Mančić i njen partner Simeon Ocomokos sa kojim je punih 18 godina, venčaće se prvog jula na ostrvu Pilion. Venčanje je zakazano na ostrvu gde Simeon ima kuću.

Čvrsto rešila: Suzana Mančić kaže da se više neće skidati, evo i zašto

- Naravno da će Simeon reći ne, dok ću ja reći da. Jer na grčkom ne znači da. Nećemo se pridržavati nekih tradicionalnih običaja, ali ću se svakako potruditi da ga nagazim. To ima isto značenje u njihovoj i u našoj kulturi. Iz Srbije će nam doći orkestar kome ne treba ozvučenje, koji i inače volim da angažujem za moje privatne proslave. Izvode internacionalni repertoar, tako da će svi biti zadovoljni.

Suzana Mančić, Foto: Telegraf

Ona je za kumu pozvala doktorku Janu Bacijalu, a Simeon svog dugogodišnjeg prijatelja.

- Sa doktorkom Janom sam se zbližila na potpuno neobičan načim, pošto smo se negde srele na emotivnom putu i ta kopča nas drži sve vreme. Iako se ne čujemo i ne viđamo svakodnevno, znam da je topla, nežna. Ona je sve ovo vrlo ozbiljno shvatila, čak preozbiljno i sve vreme joj govorim da se opusti. Kada me je pitala šta da nam pokloni, rekla sam joj da mi je to potpuno nevažno, da mi je najznačajnije da dođe i provede me ona tri kruga oko oltara i pomogne oko sveštenika.

Suzana i Simeon, Foto: Privatna arhiva

Suzana se ipak neće preseliti u Grčku, ali će češće biti sa svojim suprugom.

- Svakako ću češće biti sa svojim mužem, uostalom tako i treba. Drugo, i deca su mi dovoljno velika, Teodora je otišla od kuće, udata je, Natalija ove godine završava fakultet i ne treba joj mama koja će da joj sprema doručak, ručak i večeru. Jedino što će me ograničavati jeste moj posao i emisija "Suzanin izbor", koje nikako da se "rešim". Taman odlučim da je ugasim krajem sezone, a onda dobijem silne nagrade koje me motivišu da nastavim da je radim. Ali pošto to nije živa emisija, mogu da snimim nekoliko u jednoj nedelji, a ostale tri da budem slobodna. Ipak, ne planiram da pratim supruga na svim službenim putovanjima.

Suzana Mančić, Foto: ATA Images

Suzana je otkrila da su ona i Simeon ipak odustali od potpisivanja predbračnog ugovora.

- Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: "Mancic ne treba nam to!" Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor, pre svega zbog naših ćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo od toga.

(Telegraf.rs/Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kori

    11. jun 2018 | 18:20

    Orošavanje uspelo, 100%.

  • MALA

    11. jun 2018 | 19:04

    CESTITAM...I DIVIM TI SE JER SI POKUSAVALA DA ZIVIS ZIVOT KOJI TE JE ISPUNJAVAO...ZA OVE PROSTORE JE TREBALO PUNO HRABROSTI DA SE PONASAS ONAKO KAKO OSECAS A NE KAKO SE TO OD TEBE OCEKIVALO...

  • Edit

    11. jun 2018 | 21:09

    Prica Suzana bajke a i sama u njih ne veruje :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA