Anastasija vrelim pozama u bikiniju raspalila maštu "đetićima" u Budvi! (FOTO)

Preplanuo ten, zategnut stomak, vreli pesak i hladni kokteli na plaži – šta bi čovek više poželeo?

  • 8

Sudeći po vrelim temperaturama, ovogodišnje leto na Jadranu je krenulo već u maju. Plaže na crnogorskom primorju su već krenule da se pune, a pogodite ko je među prvima došao u Budvu da nezvanično otvori sezonu sunčanja i kupanja? Naravno, u pitanju je lepa Cecina ćerka.

Anastasija je pre nekoliko dana primećena na jednoj od najlepših budvanskih plaža, gde je u društvu prijateljica uživala u sunčanju, kupanju i čuvenim letnjim ženskim razgovorima. Preplanuo ten, zategnut stomak, vreli pesak i hladni kokteli na plaži – šta bi čovek više poželeo? Osim što izgleda nikad bolje, puca od samopouzdanja i novog naleta energije, čime je izazvala pravu pomamu među muškim posetiocima plaže. Od trenutka kada je kročila na plažu, pripadnici muškog pola su dolazili u neuobičajeno velikom broju samo da je osmotre i uvere u fantastičan izgled nove zvezde Herbafasta. Pojedini "đetići" su dolazili do plaže gliserima i jahtama, i šepurili se ne bi li lepa Anastasija obratila pažnju nekako na njih.

Foto: Promo

Pitali smo Anastasiju da li postoji neki poseban razlog dolaska u Budvu ili je u pitanju samo mali predah?

"Pravo da vam kažem, moje obaveze su toliko nagomilale u zadnje vreme, da sam jedva obezbedila par slobodnih dana da malo predahnem i nabacim boju", sa osmehom je odgovorila Anastasija. "Skoro sam završila snimanje spota za Herbafast i izuzetno sam zadovoljna, a takođe me očekuje snimanje moje prve pesme i spota, pa sam baš uzbuđena i puna kreativne energije. Budvu inače obožavam, tu se osećam kao kod kuće. Prija mi da sam ovde na početku sezone, kada se sve budi i letnja atmosfera zahuktava", rekla je.

Na pitanje da li joj udvarači ovde dosađuju, nasmejala se i zagonetno odogovorila:

"Istina je da dobijam dosta komplimenata i poziva za izlazak, ali na kulturan način izlazim na kraj sa upornim udvaračima. Iako pažnja i komplimenti gode, nekada, naročito u noćnim izlascima, se desi da poneko i pretera sa upornošću, ali se na kraju uz priču ipak sve lepo završi. Razumem da neki momci imaju potrebu uživo da se uvere da nisam arogantna ili nepristupačna kako većina koja me ne poznaje smatra da jesam."

Foto: Promo

Po objavama na njenom instagram nalogu, videli smo da i ovoga puta ludi noćni provod sa društvom nije izostao, gde je u seksipilnoj odevnoj kombinaciji u potpunosti istakla njen novi, savršeni ten. Ipak, sve što je lepo kratko traje, pa se Anastasija ubrzo vratila u Beograd gde je čekaju nove obaveze, između ostalog i javno izvlačenje Herbafast nagradne igre, na Adi Ciganliji, 15. juna. Glavna nagrada je besplatno putovanje na Krit za dve osobe.

Ako i ti želiš da iskoristiš zadnji trenutak i prijaviš se za učestvovanje u nagradnoj igri, klikni na ovaj link i informiši se brzo o svemu, možda baš ti budeš srećan dobitnik!

Leto na Kritu te čeka!

Pogledajte spot o kome se priča :

VIDEO Ceca i Anastasija zajedno pevaju:

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA