≫ 

Možda se to desi kada daju gol! Balaševićeva ćerka zapazila detalj na Šaćirijevom šortsu, a onda pokrenula lavinu komentara! (FOTO)

- Samo da utvrdim da li je u meni problem pa da potražim drugu vrstu pomoći ili još neko vidi isto što i ja? - napisala je Balaševićeva

  • 20
Beba Balašević i Šaćiri, Printskrin: Youtube/kanal9tvns

Fudbaleri Švajcarske, inače albanskog porekla Đerdan Šaćiri i Granit Džaka proslavili su golove koje su dali prilikom utakmice sa Srbijom pokazujući znak orla, odnosno nacionalni simbol Albanije pred milionskom publikom.

Nataša Bekvalac ponovo nastupa, a sada je objavila fotografiiju sa anđeoskim krilima i otkrila šta su joj fanovi poručili! (FOTO)

Ovo je još uvek glavna tema o kojoj svi bruje, a oglasila se i ćerka našeg poznatog pevača Đorđa Balaševića, pa je dala interesantan komentar.

Jelena Beba Balašević, Printskrin: Youtube/Stav Ulice

Jelena Beba Balašević na svom Tviter profilu objavila je sliku Šaćirija koji je proslavio gol, a onda je napisala komentar nakon kojeg se povela rasprva na društvenim mrežama, a odnosi se na donji deo dresa ovog fudbalera.

- Hm... Može mala pomoć? Samo da utvrdim da li je u meni problem pa da potražim drugu vrstu pomoći ili još neko vidi isto što i ja? - napisala je Balaševićeva, a onda je dodala:

- Možda se muškarcima to desi kad daju gol EVO NE ZNAM NISAM JOŠ NIKAD DALA GOL.

VIDEO Šta bi Vujadin Savić uradio Šaćiriju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rj38

    24. jun 2018 | 16:29

    Pa svi vide,em je mali,em se turci!!!!!

  • Poslovica

    24. jun 2018 | 16:48

    'Što je babi milo, to joj se i snilo'.

  • Yowana

    24. jun 2018 | 15:18

    Nimo nije primetio to zato što je tako sićušnoooo... tek sad kad je Beba primetila primećujemo i mi da se čovečuljak uznemirio 😂 Ne znam... ja sam dala gol mnogo puta, ali ovo mi se nije desilo 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA