Bivša ljubavnica Miroslava Ilića se oglasila dan pred suđenje, spremna da iznese sve detalje, pevač besan!

- Najvažnije je da je Apelacioni sud odbio tužbu Miroslava Ilića i vrlo smo iznenađeni i srećni zbog toga. Ima nade! - rekla je Mirjana

  • 10
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, Printskrin: TV Pink, Youtube/Press Pretres TV GRAND, Telegraf

Mirjana Antonović, bivša ljubavica Miroslava Ilića sprema se za suđenje zakazano za 27. jun u Beogradu, i nada se da će se konačno utvrditi da je Devin pevačev sin, a spremna je da iznese sve detalje kako bi se konačno utvrdilo da je Miroslav otac njenog sina.

"Pravda će konačno pobediti": Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila nove detalje iz suda (FOTO)

- Glavno suđenje će najverovatnije biti u oktobru. Najvažnije je da je Apelacioni sud odbio tužbu Miroslava Ilića i vrlo smo iznenađeni i srećni zbog toga. Ima nade. Devin je iznenađen. Bili smo malo razočarani u sistem i svi su nam govorili da neće biti ništa od toga, ali bog ima svoj način i mi verujemo da će biti nešto od toga - kaže Mirjana Antonović.

Mirjana Antonović, Foto: E Stock

Mirjana je otkrila i da li se u međuvremenu pevač čuo sa Devinom.

- Devin je inače ogorčen. Sa njegovog telefona je neko pozvao jednom, međutim Devina ne zanima da priča, posebno ne sa Miroslavom, a sve zbog njegovog lošeg ponašanja. Razočarao ga je. Devin je osoba koja je privržena familiji, tako da on takve stvari uopšte ne može da shvati - kaže ona.

Miroslav Ilić, Foto: ATA Images

Mirjana kaže da će svedoci na suđenju biti Lepa Brena i Saša Popović, ali jedan od glavnih svedoka ipak neće prisustvovati suđenju.

- Mnogo nam je žao što je jedan od glavnih svedoka Branko Stojnić preminuo. On je bio naš dugogodišnji prijatelj i to nas je stvarno pogodilo - kaže ona.

Pevač međutim kaže da na suđenje nije ni pozvan, pa samim tim neće ni ići.

- Ne znam o čemu pričate. Ni na kakvo suđenje neću ići. Aman, nisam ja ni pozvan, moja advokatska kancelarija je pozvana - besno je odbrusio Miroslav Ilić.

VIDEO: Ispovest Mire Antonović

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morgen

    26. jun 2018 | 18:01

    Osnuj ti sa Lunom klub ljubavnica i uživajte u svojim budalaštinama.

  • slliva

    26. jun 2018 | 18:33

    zena je prelepa ,kao i njen sin. Miroslav treba da stoji iza svojih postupaka.da ih je prihvatio i priznao samp bi dobio. ovako izgleda kao ...sasuna sljiva koja samo sto nije pala sa drveta.

  • Yx

    26. jun 2018 | 20:16

    Nije mi jasno samo,zasto ova zena ima potrebu da ovakve stvari iznosi javno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA