≫ 

Teo postaje tata, Jelisaveta Orašanin trudna?

Jelisaveta i Miloš radosnu vest saopštili su samo najbližim članovima porodice, a stomak se na glumici još uvek ne vidi s obzirom na to da je na samom početku trudnoće

  • 10
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, Foto: ATA Images

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić nedavno su saznali da će postati roditelji, pošto je glumica u drugom mesecu trudnoće.

Kako prenosi jedan dnevni list, Jelisaveta i Miloš radosnu vest saopštili su samo najbližim članovima porodice, a stomak se na glumici još uvek ne vidi s obzirom na to da je na samom početku trudnoće.

- Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijom životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mesecu trudnoće, što znači da će beba početkom februara sledeće godine doći na svet. Glumici i sportisti nije važno kog pola će biti njhov prvi naslednik, već samo da narednih sedam meseci sve prođe u najboljem redu. Jelisaveta za sada nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira - priča izvor za ovaj list.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, Foto: e-stock.us

- Oboje su žarko želeleli da postanu roditelji, ali se time nisu opterećivali. Kada je otišla kod svog lekara, Jelisavetu su sačekale lepe vesti i ona je odlučila da za sad trudnoću vodi u Srbiji. Zadovoljna je rezultatima i sve teče po planu. Njih dvoje su razgovarali i verovatno će porođaj biti u Americi gde Miloš Teodosić igra za Los Andeles Kliperse, jer je odlučio je da i naredne godine nosi dres ovog kluba - završava sagovornik.

VIDEO: Jelisaveta dolazi na venčanje Aleksandre i Filipa

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA