≫ 

"Povredi me sve vezano za njega..." Evo kako je Nataša reagovala kada joj je postavljeno pitanje da li se Luka interesuje za ćerku Katju (VIDEO)

Nataša je nakon porodične drame počela da se pojavljuje u javnosti

  • 6

Bračna sreća sa partnerom Lukom Lazukićem za Natašu Bekvalac okončana je u noći između 13. i 14. aprila, kada ju je, po njenim rečima, Lazukić prebio u njenom stanu na Dedinju.

Od te noći Nataša i Luka samo su jednom bili u blizini jedno drugog, 24. aprila kada su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bekvalčeva je nakon toga imala jedan nastup u Beogradu, a tokom prethodnog dana, u ponedeljak 26. juna, pojavila se u javnosti kada je sa Aleksandrom Prijović posetila Dečje selo u Sremskoj Kamenici, u koje su pevačice odnele poklone za decu bez roditeljskog staranja.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Bekvalčeva je odgovorila na neka lična pitanja, a na pitanje o Luki prilično je emotivno reagovala.

- Pomešane su mi emocije jako, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu ni da kažem da sam tužna. Kao u viru svojih emocija sam. Svakako da je jedan dobar osećaj. - rekla je na pitanje kako se oseća.

Kako je reagovala na pitanje o Luki, kao i kompletan razgovor, pogledajte u našem videu na početku teksta.

VIDEO: Šta su poznati rekli o prebijanju Nataše Bekvalac?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA