Đekson otkrio da li je Sloba pušio džoint u njegovom stanu i priznao da li je on poklekao posle Zadruge! (VIDEO)

Nemanja Đerić Đekson otvoreno je na ovu temu pričao u intervjuu za Telegraf

  • 6

Snimak na kojem Sloba Radanović po izlasku iz Zadruge u Đeksonovom stanu navodno puši džoint (pogledajte OVDE) ubzurkao je društvene mreže, pa smo Nemanju tokom njegovog gostovanja u studiju Telegrafa pitali za komentar na ovu temu, s obzirom da ga mnogi "krive" za ono što je u Slobinim rukama. 

Đekson je rekao da ne zna tačno o čemu se radi, a otvoreno nam je priznao i da li je konzumirao marihuanu otkako je završena Zadruga.

Pogledajte kako je Sloba reagovao na pitanje da li bi bio gost na Kijinom nastupu, a stav o duetu sa ženom mnoge će iznenaditi! (VIDEO)

- Video sam neki printskrin. Ja se ni ne sećam šta je to bilo. Izdržao sam tamo 9 meseci bez toga, kapiram da je normalno da izdržim još malo, da mi se malo slegne sve ovo. Tako da je to čista glupost. Ne znam ni šta je to bilo, da li je cigara... - kaže Đekson i dodaje: "Nije sigurno bilo to što se spekuliše".

Nemanja Đerić Đekson u studiju Telegrafa, Foto: Nikola Tomić

A što se tiče toga da li je konzumirao marihuanu otkako je izašao iz Zadruge, Đekson otvoreno kaže: "Ne, ne. Nije u redu tako odjednom. Imam obaveze, pa tek posle mogu da se opustim".

A šta je Sloba rekao o tome da je navodno pušio džoint u društvu Đeksona i Bore pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeka

    29. jun 2018 | 20:56

    Djekson se ne seca nicega sto njemu ne odgovara,smesan je.

  • ZS

    29. jun 2018 | 19:51

    Pitaj brata lazova! Ma sve ti verujemo Djeksone! Otkud bi ti znao sta se sa Slobom desava, kad najverovatnije nisi bio svestan ni gde se ti sam nalazis.

  • dejan

    29. jun 2018 | 19:59

    uuuu.....strasna stvar,pa svi puse dzoint,ne umire se od toga,naprotiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA