O ovome nikada nisu govorili! Đekson i Vojke posle Zadruge otkrili kada i kako su počeli druženje i bavljenje muzikom (VIDEO)

Popularni momci iz Zadruge 1, Đekson i Vojke, u intervjuu za Telegraf otkrili su ono što u rijalitiju nikada nisu pomenuli

  • 4

Nemanja Đerić Đekson i Vojke Đans proveli su u Zadruzi devet i po meseci, međutim, ni jednog trenutka nije bilo reči o tome kako su se njih dvojica upoznali, kako su počeli da se bave muzikom... Sve to ova dva bivša zadrugara  ispričala su u studiju Telegrafa.

- Našli smo se pre jedno četiri godine. Bog nas je spojio, sudbina... Počelo je iz sprdnje, kao i njegova ekipa. U srednjoj smo pravili neki studio, viđali se na žurkama, tako je to i krenulo. Prvi put smo zablejali baš kad smo došli u studio, a poslednje 3-4 godine baš blejimo - počinje priču Đekson, a Vojke nastavlja:

- Ceo život sam slušao tu vrstu muzike i bukvalno sam počeo iz hobija. Upoznao sam njega, Paju, mi se svi družimo, iz iste smo grupe, bratska ekipa. To kad kažemo "blejimo", mislimo na "stvaramo" - ističe Vojke, a kompletan razgovor sa popularnim momcima na temu njihovih zanimljivih početaka pogledajte na vrhu teksta.

Osim što se bave istom muzikom, Đekson i Vojke su dobri drugari, Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA