≫ 

Novi hit! Emira iz "Lapsus benda" devojka bacila u reku! (VIDEO)

- Jedini način na koji se publici možemo zahvaliti za ogromnu podršku i ljubav je kroz pesme i spotove i zato nam ništa nije teško da uradimo za njih - rekli su momci iz "Lapsus benda"

  • 0

"Lapsus bend", Foto: Promo

Dugo očekivani spot za hit "Barikade" doneo je već najavljene scene u kojima pevač "Lapsus benda" Emir Aličković menja nekoliko prevoznih sredstava da bi došao do devojke koju voli, ali i neočekivano razrešenje jer frontmen najpopularnijeg benda u regionu na kraju završava u vodi!

Na Emira iz Lapsus benda devojke otkidaju, ali čekajte da čujete zašto odbija nepristojne poruke (VIDEO)

Spot koji pomera granice video produkcije na Balkanu donosi scenu u kojoj devojka gura mladu zvezdu u hladnu reku. Uprkos zahtevnom scenariju Emir se još jednom pokazao kao veliki profesionalac pa je odgovorio na sve zahteve reditelja.

- Jedini način na koji se publici možemo zahvaliti za ogromnu podršku i ljubav je kroz pesme i spotove i zato nam ništa nije teško da uradimo za njih - rekli su momci iz "Lapsus benda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA