≫ 

Svetski mediji preneli da je Rade Šerbedžija uhapšen u Kaliforniji, glumac tvrdi da to nije istina!

Rade Šerbedžija oglasio se nakon informacije da je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju

  • 11

Strani mediji preneli su vest da je Rade Šerbedžija (71) uhapšen prošlog vikenda u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju, međutim, slavni glumac tvrdi da nije istina da je došlo do hapšenja.

Glumčev automobil marke "leksus" je navodno primećen kako krivuda ulicama Santa Monike i malo je falilo da ošteti parkirane automobile, što je dojavljeno policiji Santa Monike, nakon čega su ga zaustavili. U automobilu su navodno pronašli otvorenu flašu viskija, navodi TMZ koji je objavio i glumčevu fotografiju iz policijske stanice uz tvrdnju da je nastala tokom privođenja.

Međutim, Šerbedžija ističe da nije došlo do hapšenja, već da je platio kauciju na licu mesta nakon čega je odmah i pušten.

Rade Šerbedžija, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Glumac je navodno nakon zaustavljanja bio podvrgnut alkotestu i pokazalo se da je nivo alkohola u krvi bio veći od dozvoljene granice.

- Nisam napravio nikakav prekršaj, zaustavili su me reda radi. Imao sam 0.8 promila, tri puta su mi radili alkotest. Prepoznali su me policajci, pa su mi dozvolili da platim kauciju i da izađem iz zatvora - rekao je Šerbedžija za 24sata.hr potvrdivši da je došlo do privođenja, i dodao da u automobilu nije pio viski, već je pre vožnje popio čašu vina.

S druge strane, "Blic" tvrdi kako je Šerbedžija izjavio da je nakon rutinske kontrole na licu mesta platio kaznu, te da do privođenja nije ni došlo.

- Nije bilo nikakvog prekršaja u vožnji. Zaustavili su me rutinski i pošto sam popio tri čaše vina, alkotest bio je malo iznad dozvoljene granice - rekao je Šerbedžija, naovi ovaj list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AG CH

    30. jun 2018 | 11:33

    Ne idu samo mladi u noćni život i pijanke, i stariji podetinje ponekad ali sve je dobro kad se lepo završi.

  • Jeretik

    30. jun 2018 | 12:22

    Pravda za Serbedziju . Boemima je takva krvna slika , nesto malo krvi u alkoholu .

  • fan

    30. jun 2018 | 12:03

    Ziv bio cale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA