≫ 

Luna u brusu i prekratkoj suknjici do jutra uživala u provodu, a onda se pozdravila sa svima i otkrila gde odlazi (FOTO)

Luna Đogani se posle provoda pozdravila sa pratiocima na Instagramu

  • 31
Luna u emisiji Amidži šou, Foto: A. Nalbantjan

Luna Đogani uživa u noćnom provodu otkako se završila Zadruga, a sinoć se sa bratom Adamom provodila na nastupu Katarine Živković na jednom beogradskom splavu.

Luna od povratka u realan svet redovno uživa u noćnom životu, a nakon šokantne kombinacije u kojoj se pojavila u emisiji "Amidži šou", i u provod je izašla oskudno odevena; u skroz providnoj "majici" ispod koje je imala brus i crnom miniću koji je jedva prekrivao butine.

Luna objavila snimak, pa otkrila koji glumac je njena najveća ljubav! (VIDEO)

Lunin stajling za noćni izlazak, Printskrin: Instagram/luna_djogani

Nakon ludog provoda koji je podelila sa pratiocima na Instagramu, rano ovog jutra obavestila ih je kako odlazi na godišnji odmor, tačnije na letovanje.

- A sad na zasluženi odmor... Ćao, drugari - napisala je Luna na selfiju iz kola.

"Oproštajni" selfi iz kola, Printskrin: Instagram/luna_djogani

Ono što sada svi komentarišu i pitaju se jeste da li Lunin odlazak na odmor ima veze sa time što je Sloba obrisao njene slike sa Instagrama (pogledajte OVDE) i, kako se komentariše, stavio tačku na njihov odnos.

Luna i Adam Đogani, Printskrin: Instagram/luna_djogani

VIDEO: Luna Đogani: Znala sam da se Sloba neće razvesti

VIDEO: Luna: Za mene je ovo pobeda, ja sam pobednik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    1. jul 2018 | 12:34

    Mozete da pisete sta hocete papir trpi sve. Nije Sloba ostavio nju nego ona njega. Devojka koja je najmanje gola isla u zadruzi je Luna. Zar ne primecujete da devojka nikog ne komentarise. Sta jos hocete od nje. Koliko vidim ona gleda svoja posla a mnogi sebi daju za pravo da i dalje nju komentarisu. Jel to mozda strah da Luna ne uspe u necemu pa unapred minimiziraze sve vezano za nju. Pa jos jedna laz da li ide na odmor posto je Sloba izbrisao a devojka najavila odmah posle zadruge.

  • ana

    1. jul 2018 | 13:02

    A što devojka nema stila. Još je u 90’ tim

  • xxx

    1. jul 2018 | 20:44

    Ostani tamo zauvek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA