≫ 

Počelo suđenje! Nataša i Luka prvi put oči u oči, pevačica posle dva minuta zbog ovoga napustila sudnicu! (FOTO) (VIDEO)

Nataša i Luka stigli su na prvo ročište, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu

  • 14
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Nikola Tomić/Marko Jovanović

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu u 11 časova počelo je suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom Lazukić, bivšom Bekvalac.

Nataša je u sud stigla više od sat vremena ranije, kako bi se srela sa svojim advokatom Nemanjom Vlčekom, dok je Lazukić u pratnji pravnih zastupnika došao 10 minuta pre početka suđenja.

Ceđene pomorandže, orasi, sijalice... Ovo je spisak računa zbog kojih Luka Lazukić tuži Natašu Bekvalac za 160.000 evra!

Lazukić nije želeo da odgovori na pitanja okupljenih medija, a njegov dolazak pogledajte u videu ispod:

Luka Lazukić, Foto: Nikola Tomić
Luka Lazukić, Foto: Nikola Tomić
Luka Lazukić, Foto: Nikola Tomić

Luka Lazukić, Foto: Nikola Tomić

Saslušanje je počelo koji minut posle 11 časova, a nakon susreta oči u oči u sudnici, Nataša je istu napustila, pošto zbog zabrane prilaska koju Lazukić ima ona nije dužna da prisustvuje njegovom iskazu.

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA