• 5

Đole Đogani otkrio na koju foru je Vesnu odvukao u krevet i da li je u to vreme i dalje bio sa Slađom!

- To je bilo 2001. godine... Znači jedno osam meseci, devet meseci kada je to prošlo, mi smo krenuli - počeo je svoju priču Đole

  • 5

Đole i Vesna Đogani, Foto: A. Nalbantjan

Đole Đogani je gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričao kako je započeo emotivnu vezu sa svojom ženom Vesnom. Kako je denser rekao, to se navodno desilo tek nakon što se on razveo sa tadašnom suprugom Slađom Delibašić.

- Kad si ti provalio da se ona tebi sviđa? - pitao je Ognjen Đoleta.

- To je bilo 2001. godine. Mi smo bili posle one priče kada je snimila pesmu "Ponekad", pa bila kod tebe u emisiji tada, pa smo imali dva, tri nastupa u inostranstvu. Znači, jedno osam meseci, devet meseci, kada je to prošlo, mi smo krenuli. Prvo smo se razveli Slađa i ja, samo da znate, da ne bude priče. I tako, posle sedam, osam meseci Cirih, ovaj Cug, nije bilo hotelske sobe i onda ja kažem: "Znaš šta, ti moraš da spavaš u sobi sa mnom". I tako je krenulo - rekla je Đole.

Đole i Slađa, Foto: Vladimir Milovanović

Vesna, koja se znala sa Đoletom u vreme kada je ona bila u plesnoj grupi, otkrila je kako se Đole ponašao prema njoj dok nisu bili par.

- On mene uopšte nije ni primećivao tada... Bilo je uglavnom: "Ćuti tamo, ti pevaš!". Jer ja sam uvek pevala iza, kada smo se vraćali sa nastupa sa devojkama. Iza, a on je napred sedeo - rekla je Vesna.

VIDEO: Đole Đogani napravio ludnicu na proslavi Slađe Alegro:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Kulovic Mirko

    Ne dirajte nevinu Vesnu:))))

  • Branko

    Zar treba fora???? Vjerovatno je samo rekao dobro veće ...

  • Asob

    Videla sam je. Veoma je zgodna a lice katastrofa.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima