Jelena Karleuša skroz gola stala u zaštitu životinja! (FOTO)

Jelena je ovim angažmanom stala u zaštitu svih životinja, za šta se zalaže i putem svojih društvenih mreža

  • 16
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša skinula se potpuno gola, a sve zarad kampanje za zaštitu životinja, čime je postala prva poznata ličnost sa ovih prostora koja pozira za poznatu kampanju: "Radije ću da budem gola nego da nosim krzno"!

- Kao osoba javnog života sa velikim uticajem na mladu populaciju, posebno u ovom delu Evrope, želim da predstavljam dobar primer, da budem dobar predvodnik - poručuje Jelena.

Karleuša objavila vrele slike iz bazena, grudi pucale u minijaturnom bikiniju, a onda se okrenula i pokazala guzu! (FOTO)

- Ova kampanja uključuje slavne ljude iz celog sveta, koji podižu svoj glas i efikasno deluju. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način - protiv ubijanja nedužnih. Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo lepši kada su naša srca i duše pune samilosti i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osećali se lepo - ubijanje ne može biti lepo - dodaje Karleuša.

Jelena Karleuša, Foto: Dušan Petrović za PETA

Podržavajući organizaciju za prava životinja ona usmerava pažnju na patnje životinja, koje se ubijaju zbog njihovog krzna, a pritom se uklapa u duh vremena kao uzor za svoje obožavaoce, ali i kao osoba koja podržava zabranu farmi za proizvodnju krzna u Srbiji, njene domovine.

Ova zabrana je donesena 2009 godine i treba da stupi na snagu iduće godine.

Jelena Karleuša želi da inspiriše ljude i ohrabri svoje fanove da se lepo odnose prema životinjama i prestanu podržavati industriju za proizvodnju krzna i da se opredele za modu bez svireposti.

Jelena Karleuša, Foto: Dušan Petrović za PETA

VIDEO: Karleuša u seksi kostimu zapalila stadion na koncertu Marije Šerifović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    5. jul 2018 | 14:52

    Kao da njoj stalo do toga..nego da se slika povodom toga...mogla se slikati i obucena...nego ko bi to primetio...daj milim te

  • Anna

    5. jul 2018 | 14:48

    A inače, kad ova " gospođa "nije gola? ??

  • Kolle

    5. jul 2018 | 15:36

    Kija popularnija od jelene i jos je mila a ne ostrokondza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA