≫ 

Palmina tigrica! Marković obučavao Brenu u kik boksu, a kad je pevačica podigla nogu i zamahnula - zanemeo je! (VIDEO)

- Nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meč Brena bude u sastavu Palminih tigrova - optimistično je poručio Marković

  • 2

Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministre u Vladi Srbije, ambasadore i druge goste, posle meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena, koja je prethodno održala koncert u hali sportova JASSA u Jagodini u sklopu 21. međunarodnog kik boks meča povodom slave Svetog Jovana.

Domaćin ove manifetscaije Dragan Marković Palma, kao iskusan poznavalac ovog sporta , obučavao je Brenu tehnikom kik boksa, udarcima rukom i nogom, a pevačica je tom prilikom rekla da će postati član kik boks kluba "Palmini Tigrovi"!

Pravimo bebu, Ceci ćemo podariti unuče! Veljko Ražnatović progovorio o verenici Bogdani, pa otkrio šta mu za sreću uradi pred svaki meč!

- Brena je veoma brzo savladala osnove tehnike kik boksa, zato nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meču, 7. jula 2019. godine, Brena bude u sastavu Palminih tigrova! - rekao je Marković.

Video okršaja Brene i Palme pogledajte u našem videu na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA