≫ 

"Za Natašu se lepe psihopate, njene ćerke nisu dužne da prolaze kroz to!" Evo šta Edita kaže o drami Bekvalčeve

Edita je istakla da je Nataši uputila podršku u trenutku kada se dogodio incident sa Lukom Lazukićem

  • 3
Foto: Nikola Tomić

Već 20. jula pevačica Nataša Bekvalac ponovo će se naći oči u oči sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem kojeg je prijavila za nasilje u porodici, navodeći da ju je pretukao u noći između 13. i 14. aprila u njenom stanu na Dedinju. 

Sestre ili "sestre"? Luna i Edita se našle na istom mestu, rukovale se, a onda je usledilo ono što niko nije očekivao! (FOTO)

Mnoge kolege sa estrade pružile su podršku Bekvalčevoj nakon što je u javnosti osvanula ova informacija, a jedna od njih je i Edita Aradinović, koja tvrdi da lepa Novosađanka ima ""problem sa muškarcima.

- Nataša je harizmatična, a u životu sam shvatila da takve osobe privlače dobre, ali i loše ljude. Ona je toliko lepa i uspešna, da je negde normalno da će za nju da se lepe psihopate. Naišla je na takvog čoveka i eto šta se desilo - zaključila je Edita.

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Edita je navela da je i ona takođe bila žrtva nasilja, kao i da treba što više javno da se priča o nasilju nad ženama.

- Tu ne ispašta samo žena koja je maltretirana, već i deca koja sutra mogu da imaju ozbiljne posledice. Žene koje su žrtve, su sve manje sigurne u sebe i u odluke koje donose, pa se na kraju samosažaljevaju, a nema ništa gore od toga. Nataši sam pružila podršku i poslala sam joj poruku kada se sve to desilo. Verujem da su joj tada svi živi slali poruke, pa mi ona nije odgovorila, ali ja to poštujem i ne uzimam joj za zlo. Njene ćerke nisu dužne da prolaze kroz ono što ona prolazi - govorila je pevačica.

VIDEO: Edita o Kijinoj muzičkoj karijeri i angažmanu sa "Ministarkama"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    12. jul 2018 | 09:40

    Kako psihopate? Dača normalan čovek, Ljuba isto momak na mestu.. mislim da Nata treba da nauci sta je ljubav kad vec o njoj prica a ne samo strast i hemija na prvi pogled!

  • Jeca

    12. jul 2018 | 03:06

    Ajde Edita ne lupetaj

  • sta te briga

    12. jul 2018 | 19:52

    neka gleda edita svoja posla ona i njena sestra su kao skorpije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA