Bjelinu ćerku retko viđamo u javnosti, a sada je lepa Mia zablistala u kratkoj haljinici na koktelu povodom tatinog novog projekta! (FOTO)

Mia je školovana, vredna, i ne eksponira se u javnosti

  • 2
Dragan Bjelogrlić, Foto: Nikola Tomić

Čuveni srpski glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić u sredu, 11. jula, otpočeo je snimanje nove serije radnog naziva "Žigosani u reketu", koja sa emitovanjem počinje na jesen!

U Beogradu je snimljeno nekoliko kadrova, nakon čega je Bjela pored reke u Beogradu tim povodom organizovao koktel na kom su prisustvovali mnogi glumci, ali i njegova lepa ćerka Mia.

Mia je na koktel došla da podrži oca, a pojavila se u roze haljinici, u potpuno prirodnom izdanju.

"Lepa na mamu, a kul na tatu", kako za nju kažu, Mia je sve vreme bila opuštena, vesela i komunikativna.

Mia Bjelorglić, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Mia se školuje na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, i daleko je od onog tipa razmaženih ćerki poznatih i uspešnih roditelja.

Kada je u pitanju novo ostvarenja Dragana Bjeloglrića, priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je sada na rubu propasti, a koji će ih spojiti u pokušaju da ga "podignu iz pepela".

Reč je o savremenoj bajki o drugoj šansi za prijateljstvo, za oca i sina, za propali klub, za neostvarene talente. Prikazaće se ukupno 45 epizoda, a u glumačkoj ekipi su Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Dubravka Mijatović, Svetozar Cvetković, Vesna Trivalić, Aleksandar Radojičić, Petar Benčina...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA